Entry terbaru

Vitamin untuk Blogger


Hohoho..satu lagi entry petang ni..ramai juga blog newbie mcm aku yg cakap mcm ni antara dialognya:

 'sapelah nk dtg blog aku ni'
'ala bukan ada org nak baca entry aku pun'
'blog aku tak setanding blog org lain'
'follower pun ciput je'

Banyak lagi dialognya, rata-rata mcm dah hampir tidak ada semangat nak berblog..ada tu disebabkan blog tiada pengunjug terus menghilangkan diri..



Meh sini iMBobo nak bagi suntik vitamin..korang nak kena suntik or nak makan pil?hehe...suntik dulu lah ye?pil kemudian... korang janganlah mudah putus asa, usaha itu tangga kejayaan..korang just enjoy je..jgn fikir sgt tentang follower tu.. 

satu perkara yang perlu kita sedar, walaupun tidak ada org komen pada entry kita, itu tidak bermaksud tidak ada orang baca entry kita tu..mesti ada silent readers.. korang kena jadikan itu sebab satu motivasi utk terus mempertingkatkan lagi pengisian entry, kemudian gaya penulisan.. jgn segan2 berkenalan antara satu sama lain.. :)


Percayalah, tiada yg sempurna..50% penduduk bumi suka pada kita dan 50% lagi tidak menyukai kita.. carilah 50% yg menyukai kita itu..mereka ada! Mulakan langkah anda sekarang... :) goodluck rakan-rakan! :)

p/s: aduh! tak sukanya tgk ayat2 bergaris kt sidebar tu..siapa ada pemadam?nak pinjam boleh?:)
entry ni pendek kn?boleh je bace smpai habis hahaha..

19 Comments
Tweets
Comments

19 Comments:

  1. bobo,

    putus asa sifat yang tuhan tak suka....kena buang jauh2.

    ReplyDelete
  2. hhuu.. kb ad gak gune ayt tu..
    sb im tak nak dtg blog kb.. T_T
    sapelah blog kb tu..hanyalah blog picisan..



    lalala~~

    ReplyDelete
  3. msred: btul tu! :)

    kb: bagusnya kb merendah diri! :) inilah yg kita mahu hehe

    ReplyDelete
  4. blog aq ni pon baru lagi..
    gaya penulisan pon masih berterabur lagi..huhu~

    ReplyDelete
  5. Berblog untuk seronok2..kalau ada yang sudi..terima kasih,,kalau tak sudi pon tak pe..hihi..=)

    ReplyDelete
  6. setuju sangat . pandai IM . cbk pun pernah rasa mcam tu dulu tapi sekarang dah tak rase =)

    ReplyDelete
  7. ES: sama lah kite! :) improving day by day :)

    AWM: sya sudi..utk ape tu?hehe

    CBK: tq :) gud cbk! enjoy blogging! :)

    ReplyDelete
  8. btul tue btul.. sye un dlu ase cmtue jgk, skunk x ase cmtue dala. nOw, i loves blogging.! hee~

    ReplyDelete
  9. SIS semangat je nie.. Kurang entri sbb bz dgn keja ajer.. kalo x keje duk umah sure boleh jadi mcm Bobo ni 1 hari boleh ada byk entri... hehehehe

    ReplyDelete
  10. Ain: hehe happy blogging! :)

    QT: hehe sya kje juge hehe :) sis tgh kje sempat update lg hahaha..

    ReplyDelete
  11. yup !
    usaha tangga kejayaan kannnn :)

    btw, i'm done following you back !
    yang ke 800 .
    weehooo :)

    ReplyDelete
  12. relek lah anak ikan.. mak ayam ni dah blog dari 2008, x ada follower pun.. berblog utk luahan rasa, isi masa lapang, letak gambar cantik2 (atleast cantik bagi diri sendiri).. org nak baca ke tak tu, x jadi hal lah.. lagi org x tahu blog kita, lagi senang mengata org.. haha

    ReplyDelete
  13. MN: thanks!! :)

    k.lin: makyam jaga standard mmg lah hehehe..bulan puasa nak dekat dah ni hehehehe..

    ReplyDelete
  14. yay! that's right..cik x penah pon rase cmtu..slalu gak dtg mnyebok kat blog org laen,bg nmpk name cik teddy..hik3

    ReplyDelete
  15. Bobo, Haha.. comel je nama bobo.. haha..

    okay, suntikan anda berhasil..Aku baca terus semngat balik nk blogging ..mekaceh la bobo..haha..

    Meh baca sini :D

    http://norhafeezah.blogspot.com/2011/07/week-wth-full-of-h-p-p-i-n-e-s-s-that-u_25.html

    ReplyDelete
  16. Cik Teddy: tak menyibuk pun..iMBobo suka je kamu dtg lepak2 sini hehe..tgh pening entry apa nk saji ade lahh hehe

    Fee: Dah komen entry tu hehe..tahniah ye! :) sya rumah je dekat, tp xsampai2 lagi ke broga tu ahaha insyaAllah hujung tahun ni..:)

    ReplyDelete
  17. sedap vitamin nie..

    mekasih bobo..hehe..

    ReplyDelete
  18. sudi datang blog,,komen2..hihi..sudi ape plak lagi kan..haha

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...