Entry terbaru

WE CARE: HARAP SEMUA BLOGGER DAPAT BERSATU UNTUK MEMBANTU PUAN NORMA DAN KELUARGA

Berhubung ENTRY INI, insyallah group Kami Blogger Utagha akan berbincang bersama ahli group untuk ikhtiar sesuatu bagi membantu Puan Norma dan Keluarga.


Sebelum tu bagi sesiapa yang berkemampuan boleh lah membantu Norma dan kelurga seperti yang tertera pada banner berikut.

Puan Norma dan keluarga memerlukan bantuan untuk membiayai perbelanjaan perubatan Puan Norma yang menghidap penyakit kanser. Untuk kisah lanjut anda boleh ke blog Moon

Pada aku, di sini lah peranan blogger perlu dimainkan. Kita sama-sama lah hendak bersatu supaya menyebarkan berita ini supaya ada pihak-pihak yang berkenaan tahu dan amik tindakan untuk membantu Norma dan keluarga,

Peranan blogger sangat besar, dari hanya menulis cerita-cerita mengenai artis atau pon politik apa kata kita sama-sama sebarkan pasal berita ini untuk membantu Norma dan Keluarga.

Pada blogger yang mempunyai pengaruh di mana mempunyai followers beribu-ribu anda boleh gunakan kelebihan anda ini untuk membantu.

Tapi pada aku setiap blogger tak kira lah banyak mana pon followers anda, perlu memainkan peranan masing-masing.

Jadi, aku ingin mengajak ampa semua supaya dapat sebarkan bagi membantu meringankan beban Norma dan keluarga.

Blogger We Care
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Aku terpanggil untuk republish entry ni kat blog ni.. mari kita sama2 membantu Pn. Norma, kepada yang mampu silalah hulurkan bantu kepada saudara kita yang sedang ditimpa musibah ini, semoga dengan adanya bantuan kita dapat meringankan lagi bebannya..

1 Comments
Tweets
Comments

1 Comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...