Entry terbaru

Wordless Sunday!!




Hi all! Happy sunday and happy blogging! sebentar tadi aku dapat invitation dari seorang adik  ni nama Izzatie Affiqah seperti dalam gambar diatas. Die minta tolong like some picture dlm contest yg die masuk dgn menggunakan platform group Kami Si Blogger(KSB). Adik ni just nak minta tolong, tak salah..yang tak nak tolong tu just buat diam jelah kan..tp jangan pula kita mengeluarkan kata2 yang tidak baik pada sesorang, lagi2 kpd seorang budak. Kesian... Aku pun tak tahu kenapa dia cakap mcm tu, kemungkin si Farhan Amran tu bermusuh dgn die, kedua, mungkin dia tidak suka dimasukkan dlm group event dan mungkin ada sebab lain..namum apa jua sebab ia tetap tidak menghalalkan kamu berkata2 spt itu kan?

p/s: kata2 itu adalah doa, berkata baiklah kamu diatas muka bumi ini sementara kamu boleh berkata-kata :) 

3 Comments
Tweets
Comments

3 Comments:

  1. ada pulak wordless sunday kan?hehe..

    haah..kalau tak suka diam2 je la..haizz..

    ReplyDelete
  2. apalah budak tu, kalo taknak tolong tekan je lah pangkah kat atas tu kan senang...

    ReplyDelete
  3. haha,,sian budak tu..tp laki farhan tu tension kot..asyik dapat event ntah pape..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...