Entry terbaru

Wordless Wednesday : Girls with Middle Finger


21 Comments
Tweets
Comments

21 Comments:

  1. memalukan kaum beb gamba nieyh...
    ape nak jadi laa dengan budak sekaranggg

    ReplyDelete
  2. dak zaman skunk...
    mmg trok la...
    tgk la penggunaan bahasa ..
    erm...

    ReplyDelete
  3. aiyooo..rosak2..budak2 nih..nak kena kerat jari diorang nih..hehe

    ReplyDelete
  4. dah macam jadi trend kot benda ni now .
    haiisshhh -____-"

    ReplyDelete
  5. memalukan dir, bangsa dan negara betul. hish budak2 sekarang. ingat style sgt ke buat mcmtu. masing2 bertudung pulak tu. malukan agama je. hish. kesian sungguh

    ReplyDelete
  6. errrr.. xtau nk komen per.. pakai tudung cantik dah.. tiba2 tang jari tu.. isk.. x sesuai :)

    ReplyDelete
  7. aduhhh...apekahh???

    ish3..mcm2..

    ReplyDelete
  8. bangga sgt..nk 'kena' sgt la kot...

    ReplyDelete
  9. Ya Allah ! Bunguks nyeh! iskisk


    Entri Terkini : Wordless Wednesday #4

    ReplyDelete
  10. mrs.asrafovic: mereka yg pandang ringan benda2 mcm ni..

    Messy Girl: knape sya tak boleh ke blog awk ye?dah try byk kali..huhu

    ReplyDelete
  11. dulu..ms sklah..sll jgk budak2 main cmni...coz budak2 tahap ni kurang matang..kurang pengetahuan apakah bende ini..apakah kesan jika org yg lbh tua melihat apa yg ditunjukkan..

    skrg..sdh dewasa..berakal..owh...baru tahu..apakah maksud bende itu..

    so sbg org dewasa kita la yg memberitahu segalanya..memberi tunjuk ajar..apa yg patut..apa yg tidak..jgn lah sesuka hati menghentam kesilapan n kealpaan yg dilakukan oleh budak2 ini..

    ReplyDelete
  12. diorng bangga buat mcm tu?? ~_~

    ReplyDelete
  13. Yumida: sbb tu sya wordless hari ini hehe :)

    saizuan: ntahlah tak pasti, tp kalau lps buat tu dorg jadi popular mungkin dorg bangga kot :)

    ReplyDelete
  14. err, tak taw la nak cakap ape. >.<''

    ReplyDelete
  15. ni mmg agak melampau... x malunye diaorg... erm.. *sambil tarik nafas dalam2 n mengucap..

    ReplyDelete
  16. kenape smpai mcm 2 skali student perempuan ni? aduh ai.. memalukan. pliss laa, be matured sikit.. malu !!!

    ReplyDelete
  17. begitu ke maruah anakgadis zaman laa ni... memalukan...

    ReplyDelete
  18. memalukan huhu :(
    sedihla nmpk gmbr cmni..

    ReplyDelete
  19. ishh... harap muka je lawa... hilang selera aq..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...