Entry terbaru

YES!! Dapat main dengan Zureen

Hahahaha..best tak tajuk entry ni? iMBobo dapat main dengan Zureen.. die minta iMBobo pakaikan dia baju, dia kata dia sejuk, 
so agaknya dah lama dia b***l kot, so kesian, lama2 malu lak dia nanti(saja tambah buat gempak sikit hahaha), iMBobo pakaikan lah dia baju.. hehe nak g tengok bola kat mamak... korang nak test tak?


Cantik tak hasil seni iMBobo ni?haaa ni lah game doodle yang Zureen buat.. jom tengok kat blog dia..
Meh ikut meh kat SINI

10 Comments
Tweets
Comments

10 Comments:

  1. wau2, mesti dia dah tak sejuk kan, agagaga

    ReplyDelete
  2. thanks sebab join ya? :)

    ReplyDelete
  3. wow...comel meyh..nk g jenguk kejap la..

    huhu..:)

    ReplyDelete
  4. fiq: haaa mestilah dah tak sejuk! :)
    zureen: gelak panjang nmpk! best lah game ni :D
    CA: comel kan kan.... hehe
    mrs: nak main skali?hehe

    ReplyDelete
  5. comel, comel..pandainye lah wat doodle ..:D

    ReplyDelete
  6. Fee: jgn ketuk kuat2 nnt pecah keyboard, komen kuat2 boleh :)

    ReplyDelete
  7. hak3 bahaya betul lelaki2 yg main game ni. sume pkir ke lain jek :P

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...