Entry terbaru

Aku Bukan Gay : Kes 2

Salam semua semalam agak penat sikit, rasa nak menulis tu memag tak de.. huhu sambung cerita tentang Aku Bukan Gay, ingat lagi tak Kes 1? HAHA 

Kes 2
Mulanya begini, masa tu aku ke kenduri kahwin abg aku di rumah pengantin perempuan, biasalah kan kalau pergi kenduri tak kan nak pakai selekeh pula, aku pun smart2 lah sikit..lagi pun adik ipar pengantin kan..hehe.. 

(gambar hiasan je hehe)

Lepas habis makan, aku dan family pun masuk lah ke dalam rumah untuk sesi bergambar bersama pengantin, masa tu ada seorang lelaki @ mak andam ni dok tacap pengantin, dia ternampak aku lepas tu siap toleh 2 kali macam lah aku ni retis popular.. Lepas tu dia datang pegang-pegang aku konon nak aturkan posisi untuk bergambar.. punyalah ramai orang, aku sorang je dia pegang, nampak tak kejanggalan disitu? 

Lepas selesai, kami pun balik lah meninggalkan pengantin untuk meniti malam indah dirumah mak mentuanya haha.. esoknya abg aku datang rumah, dia kata mak andam tu tanya pasal aku lepastu minta no fon aku, abg aku pun pergi bagi ek eleh.. tapi aku tak salahkan dia lah kan, maybe dia terhutang budi dengan mak andam tu sebab sudi tacap2 muka dia.. hehe

3-4 hari lepas tu dia call, offer aku jadi model iklan, korang rasa iMBobo boleh jadi model ker?? HAHA.. aku pun percayalah kan, sebab kerjaya sebagai model ni masyuk ooo!!! lepas tu dia ajak jumpa kat tasik **** untuk ambil gambar, aku pun pergi.. bila jumpa dia, aku pun hulur salam, pergh!!! masa dia salam tu aku dah rasa lain macam cara dia pegang, tapi aku masih steady hehe.. kemudian bermula lah sesi fotografi, macam-macam pose die suruh aku buat, memang semua gaya model lah kan.. lepas tu dia suruh aku baring atas bangku, ala-ala macam ni..


Kemudian die selak2 sikit kolar baju aku, pastu dia tanya "bulu dada ada tak" aku tersenggih sambil jawab mestilah ada , lepastu dia tanya lagi "lebat tak".. eh eh! pondan ni! geram aku.. lepastu dia usap-usap rambut pula sambil menjilat-jilat bibir dia, wah masa tu aku rasa macam akan dicabul HAHA lantas aku bangkit berdiri hehehe.. kemudian sesi fotografi pun berakhir, lepastu die offer nak belanja makan, aku tolak permintaannya haha siapa suruh kau gatal-gatal dengan aku!! 

p/s: macam panjang lagi cerita, tapi sampai sini je aku boleh kongsi hehehe.. eh korang dah Connect with iMBobo di facebook ke belum??hihi

53 Comments
Tweets
Comments

53 Comments:

  1. hahaha *gelak gulingguling*

    lawak gilerh!hikhik..

    nak ngorat imbobo bole? haha

    ReplyDelete
  2. Sabar jela...

    Mesti ko nie diketegorikan sebagai 'jambu'... Ha.. ha....

    ReplyDelete
  3. haha, hentam jek :P

    nasib tak makan, lau makan mahu kena bomoh XD

    ReplyDelete
  4. yuewww
    agk menggelikn ye suh pose cmtu
    erk??xpat bygkn kalo abg bt gitu
    wakakaa :P

    p/s: scry ya amat ^^

    ReplyDelete
  5. hahahahahahaha
    hadoiiiii
    mang sah la weh
    kene pakai name taq besaq sikit
    "i'm not hokey! for 2nd time i repeat..i'm not GAY.."
    kikiki=p

    ReplyDelete
  6. sabo jekla

    adekah muke tlalu macho

    ReplyDelete
  7. haha..muka ko memang jambu jiran!..aha

    ReplyDelete
  8. uisyy...haha
    nasib aku takde bulu dada. :P

    ReplyDelete
  9. apa lagi pi lah balun dia... keh keh keh.... opsss gua tak suh balun tuttt... gua suh balun duit dia sudah lah... jadi anak ikan ang.. keh keh kehapa lagi pi lah balun dia... keh keh keh.... opsss gua tak suh balun tuttt... gua suh balun duit dia sudah lah... jadi anak ikan ang.. keh keh keh

    ReplyDelete
  10. hahahaha . bapak gelii . tu la abg bobo nsemm sgttt . heheheeh . ala2 fahrinn gituu :P

    ReplyDelete
  11. gilak la..hisy..kalo aku layan sampai rapat le gamaknya

    ReplyDelete
  12. hahaha...seriously, memang lawak. bahaya betul pak andam tu. suruh posing macam dalam gambar tu pulak tu. ngeri.

    ReplyDelete
  13. adoi. klakar betol. gelak sorang2 baca entri ni. siap jadi model plak tu. :P

    p/s : dah like dah page kat fb tu. :)

    ReplyDelete
  14. hadoi geli pulak rase nye...hahah pondan tu...hahahah

    ReplyDelete
  15. huhu..terkedu bace..kisah betol ye?huhu..muke memang macam brat pitt tak?sbb tu ramai peminat?hehe

    ReplyDelete
  16. hehehhee...muka ngko sweet, pasal tuh ramai gayboy suker...

    ReplyDelete
  17. eeiiieewwww . mantap ! haha .

    ReplyDelete
  18. hahahahaa..nak gelak.nak gelak!!
    Bobo ada peminat,..pewittt!!

    ReplyDelete
  19. dada berbulu.. eeeeyuuwwwww... geli la pulak ..

    ReplyDelete
  20. fuhyooo..model tuhh.. haha!

    geli nye selak-selak. dah la sejenis. jilat bibir takleh blah tu.lempang sikit bagi sedar. jijik wohh.

    ReplyDelete
  21. hehehehehe kacak sgt ke iMBobo nie?? hikhikhik

    ReplyDelete
  22. Hahaha..aku rase ko mmg ade aura gay la..hehehe..pernyataan tersebut gurauan semata2 ye =)

    ReplyDelete
  23. erk ??
    asal aku rase macam xbrape nak percaye je nih ?

    hehhehe...besar bakat model tuh :P

    ReplyDelete
  24. Ni cite tol ke hape? Hahahah~

    ReplyDelete
  25. Sekali lagi sangat menakutkan..orang macamtu..sepak je laju2..biar masuk dalam tasik tu!hahaha

    ReplyDelete
  26. hahaha hampagas punye mak andam...

    ReplyDelete
  27. hai mcm2,jgn terjerat sudah,

    ReplyDelete
  28. kahkahh. geli gila kot XD

    ReplyDelete
  29. part bulu dada tu xtahan..
    adoii..
    u pondan pergi jaoh2..

    ReplyDelete
  30. imbobo ni mesti ensen sgt hah...tu yg jd idaman setiap gay tu...

    ReplyDelete
  31. imbobo nie memg lar ..
    mempunyai daya tarikan yg mengancam ..
    wahahaha ..
    be carefull ..^^

    ReplyDelete
  32. wahh pas nie bobo jd model pengantin kot.hehhe..

    ReplyDelete
  33. perghhhh..menarik2.. :D haha

    ReplyDelete
  34. hak3..
    agknyer ko nih hot setaf x??????
    wakakakaakaka..

    ReplyDelete
  35. OMG! kesian u nyah! haha..

    ReplyDelete
  36. OMG!.. aiseh..gantung la cita.. citala lagi kesudahannya ni..hehehe

    ReplyDelete
  37. bobo hensem mcm fahrin, tu la jd tarikan golongan gay heeeee

    ReplyDelete
  38. erkkk scarynye cte ni...

    ReplyDelete
  39. HAHA okayy lain kali kalau jumpa spesis cenggitu bawak 2,3 orang awek sebagai perisai :D

    ReplyDelete
  40. haha .
    uppS ! hehe , kelucuan tol la .
    gatal pnyer mak andam .

    ReplyDelete
  41. pergh scary jugak eh
    tp mg lucu la
    psst: mmg cite betul ni beb?hihi

    ReplyDelete
  42. hot sangat...
    semua laki pompuan kejar...
    :)
    huhuhuhuhuh

    ReplyDelete
  43. hihi.. scary gile mak andam tu !

    ReplyDelete
  44. mne gmbr yg da berposing tu? hehhee... hot sgt kot smpai dia tak than tgk...hahahhahaha....

    ReplyDelete
  45. hahahaha.. dahsyat2.. sebelum tu tak tanye ke jadi model utk ape? ngee.. gambar still duk kat die ke? :pp

    ReplyDelete
  46. hot jugak kau erk bro sampai pondan pun minat hahaha

    ReplyDelete
  47. ppeeehhhh!! horor muvi ker ni? ekekekek

    ReplyDelete
  48. haha...kes berat ni iMbobo..bahaya2..(^^,)

    ReplyDelete
  49. ko hencem.. patut r.. ramai gay minat kat ko.. haha..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...