Entry terbaru

Berbuka Puasa di Red Wok


Salam semua! kali ketiga aku berbuka puasa diluar dan 2 kali Restoran Red Wok ni jadi tempat pilihan untuk berbuka puasa.. Red Wok terletak di Bandar Baru Bangi, senang je kalau nak pergi, tempat parking pun banyak.. Aku suka sebab restoran ni luas dan sangat selesa.Korang patut try! hehe..


Menu yang dipilih ialah Bangkok Tomyam, Sotong Goreng Butter, Kangkung Goreng Belacan dan Red Ruby Water Chestnut.. sedap ooo.. tengok lah gambar kat bawah ni...hehe


Tomyam tu mangkuk kecik je masuk gambar sebab yang besar malu-malu sebab tak muat dalam gambar ni haha.. menu macam ni makan untuk 4 orang memang kenyang laa..


Haaa.. tu dia makanan kegemaran aku, Sotong Goreng Butter, tengok isi tomyam tu hehe.. nyum-nyum..  lepas abis makan order pula dessert Red Ruby Water Chestnut.. dalam dia ada nangka dan red rubby tu, hehe 


Yang special kat Red Wok ni steamboat die, harga boleh tahan tak mahal sangat.. standard lah kalau nak makan sampai perut kembung, tapi aku amik ala carte je yang hehe.. nak tengok menu-menu yang ada? DISINI

p/s: background twitter aku, aku letak backgroud blog ni hehe.. so bila korang masuk korang akan rasa macam masuk blog aku gak haha..


26 Comments
Tweets
Comments

26 Comments:

  1. hish jiran ni. g makan kat situ bukan nak ajak. dah dekat dh dengan rumah sy tu.

    ReplyDelete
  2. perghhh..maakk aaaiii sdap nyer..
    naseb baek r time bce post ni tgh mlm...huhuhu..xde la terliur sgt..klau time pose ni kompommm tergugat..huhuhuh

    ReplyDelete
  3. apa rasa dessert tu? sbb diorg letak nangka, blom pnah order, huh...

    ReplyDelete
  4. sedapnya stong goreng butter... best nih..:)

    ReplyDelete
  5. nyum2~sdapnye..
    blanje akoo bole??hahaa

    ReplyDelete
  6. ramadhan ni tak pernah berbuka luar lagi pon,,,steamboat dia nampak unik =]

    ReplyDelete
  7. wow... nampak sedap je... nak try jauh la plak...

    ReplyDelete
  8. wahh..sedap giler ni ea..terasa lapar pulok da

    ReplyDelete
  9. kat cni ada 1 tpt dy hidang cenggitu. tp restoran seafood la pulak

    ReplyDelete
  10. terliur tengok dessert ni..huhu

    yeke tak mahal..nanti p ukm boleh la cari..

    ReplyDelete
  11. ooo..kat Bangi yer..perlu terjah nie..hehe..
    bell tak pandai main twitter la..so.xde twitter.huhu

    ReplyDelete
  12. tudia..sakan sungguh berbuka..

    nywy imbobo, xpuas hati liverpool menag 2-0..ngehehe..

    ReplyDelete
  13. bestnyeee...kena cuba ni..

    ReplyDelete
  14. cm best je mskn die ni..hehe.ongkos byk xperlu nkmkn sni..kang bwk sket je naye je bsuh pggan!haha

    ReplyDelete
  15. sedapnyer... mencabar iman tatkala disiang hari... ggRRRrrRRR...

    ReplyDelete
  16. yeah...da pernah makan kat situ...kat situ memang best....=D

    ReplyDelete
  17. wah..macam bst je restoren ni..tapi mesti mahalkan..nak usha lah!

    ReplyDelete
  18. wahhh syoknya mkn di luar hehe

    sy dh follow twitter bobo ke ekk?lupa hehe

    ReplyDelete
  19. Abang bubu buka dengan sapa sedap2 tu? :D

    ReplyDelete
  20. tak kenal pon kat mana, HAHA

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...