Entry terbaru

Blog Hina Islam


Salam semua! apa mcm puasa hari ini? ada baik kah?hehe.. korang tahu tak apa isu tengah hangat sekarang ni? aku baru tahu malam tadi weh.. aku tahu pun bila terbaca blog yg ping2 kt facebook tu.. tentang kewujudan blog yang menghina agama Islam.. orang macam ni memang takde kerja ke apa bulan puasa ni? yang bodoh sangat tu kenapa?*kan dah kena*

Kita sebagai umat Islam wajib kutuk perbuatan ni ok?tapi jangan lah mencarut2 dalam blog dan facebook tu lebih2, nanti apa pula tanggapan saudara yang lain.. aku sempat baca blog dia malam tadi, tapi SKMM dah blog rasanya kot.. elok jangan baca..  


ni antara komen2 dalam blog dia..




ni mungkin orangnya yang mengendali blog tersebut..

Dalam blog tu die pandai buat terjemahan surah al-Quran tapi tak betul.. Tu gambar die, nama macam mualaf, katanya die murtad dah lama tapi dalam ic tetap Islam.. sekarang ni rahsia die dah terbongkar, tunggu jelah tindakannya yang akan diambil.. nak tengok peguam mana yang nak bela die ni..

p/s: lebih baik kita baca al-Quran daripada baca blog yang tak berfaedah tu..buat kita sakit hati je..


23 Comments
Tweets
Comments

23 Comments:

  1. batul2 . actually kita dh tau lama dah . baru2 nie baru dpt bongkarkn identiti blogger tu kan . alhmdulillah ... harap sgt dia dikenakan tindakan stimpal . dalam surah apa tah xingat ada bgtau , sape2 yg burukkn atau hina islam , perlu dikenakan tindakan bunuh ..

    ReplyDelete
  2. batul2 . actually kita dh tau lama dah . baru2 nie baru dpt bongkarkn identiti blogger tu kan . alhmdulillah ... harap sgt dia dikenakan tindakan stimpal . dalam surah apa tah xingat ada bgtau , sape2 yg burukkn atau hina islam , perlu dikenakan tindakan bunuh ..

    ReplyDelete
  3. hurm... sekali jer terview hari tu.. lepas tu x view dah.. bleh rosak aqidah kalau baca.. hurm... ntah la.. manusia yang sesat... sudah la sesat menghina plak tu... nauzubillah...

    ReplyDelete
  4. errr.. budak ni mmg xde akhlak.. sapelah mak ayah diakan? sure malu la.. sis ada gak masuk blog dia & nak tgk pe yang dia merepek tue.. nauzubillah... Sis rasa budak ni mmg x takut akan balasan Allah SWT lagilah tentang neraka Allah SWT... Agaknya dia ni nak jadi Dajjal kot...

    ReplyDelete
  5. minah ni menguji kesabaran kb.. errr... bru td baca blog dia..serius, org yg cetek pengetahuaan agama, boleh terpengaruh.. ptt dikenakan tindakn pada dia ni

    ReplyDelete
  6. tadi kan baru je baca blog dia. byk isi2 al-quran yg dh dipesongkan sesuka hati. mintak2 lah dia ni kena hukuman setimpal.

    ReplyDelete
  7. apa link blog die..nak try bace jugak apa yg die carutkan tu..x lama la nnt kena saman ler tu..huhu

    ReplyDelete
  8. Dah takda kerja rasanya perempuan tu.. Elok campak neraka jee orang macam niy..

    ReplyDelete
  9. Sah la takde kerja lain nk buat --

    ReplyDelete
  10. nasib baik blog kita baik2 je kan bobo aka jiran..ehehe

    ReplyDelete
  11. biar kena balasan yang setimpal

    ReplyDelete
  12. dia tgh cuak tu.. bengong..

    ReplyDelete
  13. entah pape la..

    setiap perbuatan kita ada balasannya

    ReplyDelete
  14. bodoh sial betol..hoho...
    dye dah tutup blog dye kan??
    moge2 dye dapat lah hidayah dari Allah...mak ayah dye mane?murtad jugak ke??jage lah anak ni baek2..amanah ni!!

    ReplyDelete
  15. tgk gambo cam kenal, ni lah hajjag sitt tah apa2 tah nma dy tu kan..meh bg pelempang sat~~

    ReplyDelete
  16. dia pernah komen blog beautifulnara..ramai orang tak puas hati dengan cara komen dia.. sengal betui..

    ReplyDelete
  17. satu lagi lina joy lahir kat malaysia..ni yg kita tahu, yang kita tak tahu..nauzubillah T_T

    ReplyDelete
  18. dh lama die beroperasi baru sekarang terbongkar dgr cerita die dlam proses nk delete semua artikel die tu...
    baca blog die mmg sakit hati..rasa nk bom je...
    memalu kn...
    freethinker la sgt...

    ReplyDelete
  19. makin hari makin banyak kisah~ ish*

    ReplyDelete
  20. hmm..die mix eh..pastu dah murtad?kurang didikan agame la ni..huhu

    ReplyDelete
  21. hmm...mcm2 dah skang ni...
    cume kite yg melihat ni cukuplah sekadar melihat..
    jgn ditambah lagi dose menyebarkan..
    sory hanye pandangan

    ReplyDelete
  22. maafkan saya, entry ni sekadar maklumat kpd rakan2 supaya tidak terpedaya dgn tipu muslihat tentang fahaman Islam dalam blog tu.. saya tidak memberi sebarang link utk ke blog tersebut, sekadar maklumat am..

    jika ada yg tidak selesa, saya akan remove dgn segera. tq :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...