Entry terbaru

Blogspot sihat ke?


Salam semua! tgh bersemangat aku nak berblog ni time ni pula error sana error sini.. taip komen panjang2 lepas tu error.. grrr.. nak buka blog pun susah.. nak tinggalkan komen pun susah.. asyik keluar kotak error macam kat bawah ni.. 


So mood ada terganggu sikit, malas nak layan problem blogspot ni.. harap2 esok kembali seperti sediakala.. masih banyak kunjungan yang belum berbalas ni.. korang pun mengalami masalah yg sama tak?ke aku sorang je kena ni..hmm.. 


Esok sabtu, mood : nak join segmen hehe.. kalau ade idea nak tulis entry nanti adalah.. :)

24 Comments
Tweets
Comments

24 Comments:

  1. haaa taauuuu xpeeee..bengang ni..nasib ade geng..hehe..bukak blog tu error blog ni error..sabo je la..die nak suruh kite tido ni..haha

    ReplyDelete
  2. cx pon kene tadi. terkesima gak la sekejap. tetibe jerk blank cm iMBobo kena.. da la tgh type new entry. pjg2 da cite. nsb baik ade baackup. then, lame gak la cari pylsaian. at last, log in google account then sign in thru blogger setting. Alhamdulillah kembali sht :)cuak gak tup2 blog ilg kan.. huh simpang malaikat.

    ReplyDelete
  3. Han pn kene tadi...baru habis buat entri pasal bnde alah ni...alhamdulillah skrg dh ok :D

    ReplyDelete
  4. dia suruh tido tu.. hehee.. pi sahur.. :P

    ReplyDelete
  5. haha aku jadi camtu jugak tadi. mujur da elok

    ReplyDelete
  6. hehe, memang camtu semalam kot. nak buat entri jiran pon susah. HAHA

    ReplyDelete
  7. alhamdulilah.. sy xkena macam tu pom...huhu

    ReplyDelete
  8. tgok gambar pom dah taw bobo stress camne...owh,tataw laa pulak semlm blogspot meradang,tido awal...mama dye tak beli gule2 kot?hehehhehhe :P

    ReplyDelete
  9. uh..error..kesian..kikiki..*gelak jahat..

    blh la gelak jahat sbb semalam xon blog..hehe..dugaan puasa nie..*erk! blh ke dikira dugaan??

    ReplyDelete
  10. same je.. blog mkn lme cam haram skrg.. kte lyn frenster la smule jom.. wakakaka..

    ReplyDelete
  11. blog syuzi alhamdulullah OK jer.. xde masalah.. (^_^)

    ReplyDelete
  12. owhhh awk pun sama ekk?
    sy pun kena semalam..siap tanya lg kt google forum..aduii malu hehe

    ReplyDelete
  13. pe kata bt segmen bengang lak..blh luahkan ape bende yg serabut dlm kepala hotak ni...ermmm..cm bez jer...

    ReplyDelete
  14. semalam ke? slamat x terupdate ape2 x sempat..hehe

    ReplyDelete
  15. salam mr.bobo yg bertuah..anda telah terpilih utk di tag dlm segmen di bwh:

    http://umikasum.blogspot.com/2011/08/giveaway-express-by-im-bluewendy.html

    ReplyDelete
  16. internet connection tak bagus kot...

    ReplyDelete
  17. gee okay je.. x maw la jadi camtu.. huhuhu..

    ReplyDelete
  18. blogspot suruh pakai domain sendiri huhuu

    ReplyDelete
  19. pg td je jd masalh jap..masa aku nk tido jd mcm tu..kih kih

    ReplyDelete
  20. suma pun problem. nuffnang pun sama. huh mentang2 la puasa, dia tau orang sabar. haha

    ReplyDelete
  21. yana pun kena cam nie taw..huhu.sengal jugak..tp kemarin ar.hehe

    ReplyDelete
  22. ape lagi... buat domain sendiri la.. :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...