Entry terbaru

Cerita seram ke?

hi semua! aku sebenarnya dah lama nak review filem Flat 3A ni tapi belum ada mood untuk menulis tentang filem tu...so pepagi buta ni baru timbul mood.. eh jap! semua dah sahur?hehe semoga bertenaga dan kekal cergas ok! sambung..



Mesti ada yang dah tengok kan?kalau belum tengok bagus lah hehe.. kalau nak try tgk pun boleh.. bagi aku tarikan dan kekuatan cerita ni terletak pada Intan Ladyana.. banyak scene macam tak real tapi ada juga lah yang boleh tahan..jauh beza kalau nak dibandingkan dgn filem2 Ahmad Idham, tp yang peliknya David Teo juga penerbitnya..ermm... kalau boleh kite tgk filem seram tu biarlah kita suspen jgn tergelak plak kan.. apa2 pun filem ni ok lah juga klau korang nak tgk..  Sinopsis

Secara keseluruhan dari 5 bintang aku boleh bagi 2 je..tapi untuk sound aku bagi 4 out of 5.. :) 

28 Comments
Tweets
Comments

28 Comments:

  1. ade jugak benda yang nk dibaca malam buta sebelum sahur ni :D

    ReplyDelete
  2. hehe, yeke??

    david teo sesuai cerita lawak jela kot XD

    ReplyDelete
  3. Laaa utk sound je bnyk? Mmg tanjat boboi ar tgk cite neh.. Hahahaha~

    ReplyDelete
  4. xtgk lg..hehehe..bakal download movie nie..

    ReplyDelete
  5. x terpikir lak nak tgok..

    ReplyDelete
  6. xnk lahh tgk, takut r..semua cter yg ade hantu2 nie nana xgemar..hoho..actually, nana nie penakut...haaha

    ReplyDelete
  7. tk brpa minat la cite seram yg n..kih kih

    ReplyDelete
  8. cte seram kt msia ni cm kureng skit kn..sume asik byk scene mnjerit jek..tarikannye plakon yg mnjerit tula hehe..

    ReplyDelete
  9. haha...kirenyer bes sebb sound la...anway selamat pg jumaat :")

    ReplyDelete
  10. saya tak suka tengok cerita seram =__________= hahaha

    ReplyDelete
  11. knp abg bobo? x best ek?

    ReplyDelete
  12. setakat ni.. cerita seram yang paling BEST syuzi pernah tengok citer DRAG ME TO HELL.. memang seram giler!! (bg syuzi la) Sya dh tengok? kalau belom sile lah tengok yer..

    ReplyDelete
  13. kb nk tgu cite ni kuar download je..eheheh.. :P

    ReplyDelete
  14. cite ni mcm seram giler..tapi tak minta nak tonton..hehe..=)

    ReplyDelete
  15. errrr... x tgk pun citer nie...

    ReplyDelete
  16. nak tgOk cter nie tapi mcm xde tarikan pulak ..haha..

    ReplyDelete
  17. baru je tgok smlm. ok lah jugak..hee. :D

    ReplyDelete
  18. Best ke? Saya tak suka tengok cite seram nie. Huhu

    ReplyDelete
  19. ina dah tengok cerita ni. quiet ok la :)

    ReplyDelete
  20. belum tgok la.. org kata byk suspen je sbb sound effect.. hehe

    ReplyDelete
  21. sy blum tgk..
    tp ad y kta cite nih bese jew.. huhu

    ReplyDelete
  22. hehe..2 je bagi?tak bape nak seram la ye..dulu cite hantu skang byk cite seram lak..huhu

    ReplyDelete
  23. x best ke ea citer nie? lom tgk ar

    ReplyDelete
  24. dah sahur tadi hehe

    tak best ke?sy tak tgk lagi..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...