Entry terbaru

The Chosen One!



Tahniah untuk Han sebab berjaya teka dengan betul hehe.. aku dah janjikan siapa yang teka dengan pantas dan betul aku akan review blog dia malam ni hehe.. 

Blog Han ni dah berwajah baru tau, dulu warna hitam sekarang pun hitam tapi cantik lagi hehe.. ada batu-batu kat belakang dia.. blog nampak kemas dan tersusun rapi gitu hehe..

Han ni seorang yang baik hati, rajin gak datang blog iMBobo ni komen2 sana sini.. hehe.. thanks han! :) korang kalau nak berkenalan dengan dia silakan lah, dia ok tak makan orang, makan blog je hahaha.. iMBobo ada satu tips nk kongsi ni.. kalau han nak center kan counter widget tu, letak kod ni <center> pada awal java script dan ni </center> pd akhirnya.. pastu save dan preview ok? :)


p/s: sebelah tu ada connect with iMBobo, jgn lupa tau! hehehe

21 Comments
Tweets
Comments

21 Comments:

  1. teka apa ni jiran??haha

    ReplyDelete
  2. tahniah untuk Hang tu, eh, Han. HAHA. ;)

    ReplyDelete
  3. nasib laa badan tak online tadii..huhuhu..takpe2,jom terjah.. :)

    ReplyDelete
  4. HJ: die teka tangan kanan ke kidal pagi tadi tu hehe

    ReplyDelete
  5. alif: teka tgn kidal ke kanan haha..

    ReplyDelete
  6. pe jwpnnye??
    knn ke kidal hahahaha

    ReplyDelete
  7. tahniah han..
    terlepas pulak nak main teka2 tu..he~

    ReplyDelete
  8. wah thanks ye :)
    han baru on9 ni..heheh

    ReplyDelete
  9. Untang la Han... haha.. :-)

    ReplyDelete
  10. Hassy_Chan: tengoklah han teka apa hehehe..

    Han: u welcome :)

    ReplyDelete
  11. teka? err... mcm terlepas je.. :(

    ReplyDelete
  12. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    السلام عليكم ورحمة الله و بركاته
    أهلا وسهلا يا رمضان!! ... رمضان كريم
    ”Selamat Berpuasa & Selamat Berbuka
    firestartingautomobil.blogspot.com
    bukandoktorveterinar.blogspot.com
    ~~~~~~~~~جزاك اللهُ خيراً~~~~~~~~~~~~
    Jom Terjah entry terbaru ??
    tip servis motorsikal kupcai scooter

    Han itu adakah Hantu....dulu hitan tapi sekarang ade batu bata woooo sape lah agaknya yerr

    ReplyDelete
  13. wahhh best plak buat review ni.. aku nk buat jgk la nnti... hehewahhh best plak buat review ni.. aku nk buat jgk la nnti... hehe

    ReplyDelete
  14. wah best la dia btul..huhu

    aku teka tak eh?

    ReplyDelete
  15. tahniah2..bkn direview brad pitt :)

    ReplyDelete
  16. ala terlepas sy nk meneka huhu

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...