Entry terbaru

Doodle Free Lagi



Salam semua! yes! aku dapat doodle lagi hehe.. kali yg ni Cik Unna pula yang buatkan..baik lah dia hehe :) jom tgk kat SINI kot2 korang punya ada ke kan hehe.. Cik Unna kata utk org2 yg istimewa je..ehem2.. yang ni aku pakai untuk raya kedua nanti haha..

30 Comments
Tweets
Comments

30 Comments:

  1. haha amboi, cepat buat entry! haha

    ReplyDelete
  2. haha bnyk dpt.siap plan guna raya kedua lg tu :D

    ReplyDelete
  3. oo..orang teristimewa je eh??haha

    ReplyDelete
  4. membaca entri ini dengan penuh kejelesan..haha

    ReplyDelete
  5. Hira: best2 :D

    HJ: hehe mestilah haha..

    Nek Bell: nnt nek bell nak bg kad raya pula kan?hehe

    ReplyDelete
  6. mana ade..tOk bObO kata yang nak bagi kan..haa..ehem2..ada bukti taw..HAHA

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum.

    comel doodle.untungla ada orang buatkan..tak sangka lelaki pun minat dudel..hehe;)

    ReplyDelete
  8. hohh best la tueeeeeeeeeee.

    nak suh imbobo wat dodol utk bunbun boleh? muahaa

    ReplyDelete
  9. Keroro: try je minta haha..

    Nek bell: haha mana buktinye?nek bell yg kata nk bg kad..oklah, xpelah kalau dah ubah fikiran :( hehehe

    PC: Salam..minta gak hehe..sbb comel :D

    Bunbun: iMBobo x pandai buat la..kalau pandai dah lama buat utk diri sendiri dulu hehehe..

    ReplyDelete
  10. hahaha..awalnya dia buat entri..aku x siap pn lg..

    ReplyDelete
  11. nak jugak..doodle anis buruk.weee

    ReplyDelete
  12. xpnah dpt sbb xde yg sudi bg..hehe..

    ReplyDelete
  13. amboiii... siap ade angry bird lagi tuuUu...

    ReplyDelete
  14. bile pulak la saya nak dpt free. huhu

    ReplyDelete
  15. wiwiwitt..imbobo istimewa la tuu :P

    comel dodol cik unna tu..jeles2 hehe

    ReplyDelete
  16. bestnye dpt dodol..
    free plak tuh ehehehehee

    ReplyDelete
  17. fuyoo..raya ke2 pakai baju ada angry bird!feewit!

    ReplyDelete
  18. untunglah dapat dudel free je kan

    ReplyDelete
  19. wah, msg2 dpt doodle free..

    ReplyDelete
  20. untung le badan... almaklum utk insan istimewa je kan.. (nada jeles..hehe)

    ReplyDelete
  21. yeah, comel nye unna buat..hehe

    ReplyDelete
  22. alaala.. comeinya. angry bird!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...