Entry terbaru

Doodle Raya Free



Atas ni doodle raya free yang diberi oleh Cik Wanie Doodle.. haha sebab setakat ni dah kenal 2 blogger nama wanie, so aku panggil die Wanie doodle hehe.. korang yang join segmen Cik Wanie  aritu mesti ada yang dah dapat kan?  Yang belum tu sabar ye.. pagi raya tu mesti semua dah dapat punye,kalau tak macam mana nak beraya.. :)

Semua comel2 kan? Aku mmg suka baju melayu itam dan memang pakai songkok dan jam tu.. sampin je aku xde kaler tu haha.. 
Thanks ye Cik Wanie yg baik hati :)

p/s: tengok je?bak sini duit raye!! org dah siap2 pakai baju raya ni hehehe

14 Comments
Tweets
Comments

14 Comments:

  1. cik paro pun dah dapat..

    ReplyDelete
  2. smart la doodle raya ni..kena cari sampin yang kaler sama ni..lepas tu letak gambar ko sekali kat sebelah doodle tu..compare..hee~

    ReplyDelete
  3. amboi...tak raya lagi..dah2 buang sampin tu haaa...tido2...esok sahur lg..hik3;)

    comel jerk dodol ni..semua org dah ada dodol masing2..jeles gak nie^^

    ReplyDelete
  4. Cik Paro: wah merah hehe :)

    Ezad: haaaa idea yg bagus tu, klau dapat cari sampin mcm warnan tu confirm aku letak gmbr aku sebelah die nnt hehe..

    ReplyDelete
  5. Alala comelnye dia version doodle ;D

    ReplyDelete
  6. wah..macam iMBobo lah..hee:D

    ReplyDelete
  7. comell la doodle tuh.. hehehe.. wah... nak raye dah??

    ReplyDelete
  8. terasa nak belajar buat doodle la :D

    ReplyDelete
  9. ala..hensemnya jiran..

    ReplyDelete
  10. walawey..hensemnya ko!haha

    ReplyDelete
  11. haha..baru smepat nak komen sini..busy kacau dodol :D

    eh sampin tak same ye..keke..u r welcome bobo :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...