Entry terbaru

Durian Runtuh dari Nuffnang



Entah dari mana datang trafik ni, buat aku terkejut je.. adakah ini penangan air mandian jenazah semalam?hehe.. aku masih lagi sedang menyiasat perkara ni.. ini serius ni!!

Thanks Nuffnang sebab bagi BE yang keberapa ntah aku pun dah lupa.. memang betol lah tips kena hantar tiket tu.. rajin-rajin lah hantar tiket untuk dapat BE hehe..


lepas ni nak cashout utk beli Baju Raya hehe.. erm.. siapa tahu kenapa ME ade banyak ek?ade bonus plak tu..


23 Comments
Tweets
Comments

23 Comments:

  1. wahhh! congrats!

    http://eyfaaliasstory.blogspot.com/2011/08/hey-jom-join-bloglist-oh-eyfaalias.html

    ReplyDelete
  2. rezeki untk ari raya la tu bobo;) tahniah bro!

    ReplyDelete
  3. geng,, ble minx tolong tak. ajar aku pasal nuffnang.. aku dah daftar 2 minggu,. tapi stil RM0.00 ..aku ade gak suh org klik, then mereka dah clik tapi.. hampeh je. apesal ey? macam mane kiraan dia? satu lagi nak tanye BE tu ape? tolong bro..

    ReplyDelete
  4. peh dah hebat dah sekarang..hee..aku masih tak dapat lagi..

    ReplyDelete
  5. waaaaaaaaaahhhh .
    sonoknye, mintak sikit nak beli tudung raye :P

    ReplyDelete
  6. hehe..check la trafik kat nuffang, lagi tepat tak?cepat2 cash out..sebulan jugak kot nam dpt lepas cash out tu..huhu

    ME tu datang dri BE bobo..lepas BE dah tamat die akan jadi BE :)

    ReplyDelete
  7. wah, dpt raya la mcm ni :D

    *mcm tu sini kene kasi duit raye la xD

    ReplyDelete
  8. wahh..banyak tu..kalau kumpul sikit2 mesti boleh cashout nanti..hee~

    ReplyDelete
  9. thanks semua :) hehe..

    syahiroo: dah reply kt komen k..pendapat xseberapa ni hehe..

    wanie: oo mcmtu.thanks :)

    natasya: hehe 50sen cukup x?hehe

    ezad: minta2 lah kn..hehe..

    ReplyDelete
  10. thanks semua :) hehe..

    syahiroo: dah reply kt komen k..pendapat xseberapa ni hehe..

    wanie: oo mcmtu.thanks :)

    natasya: hehe 50sen cukup x?hehe

    ezad: minta2 lah kn..hehe..

    ReplyDelete
  11. waa besh nyer..nk jgk...huhu

    ReplyDelete
  12. lepas duit raya tu!xpun stem kad raya?hehe

    ok la tu BE ade cecah rm3 lebih

    wa punya?memanjang x lebih singit wuwu

    ReplyDelete
  13. nie petanda baik nie,,
    dapat duit raya !! haha..yes!!yes!!

    ReplyDelete
  14. tahniah!;) semoga berganda lagi rezki.amen.boley bli 3psg bju raya nanti.hehe

    ReplyDelete
  15. thang geng.. aduyai..nampaknye kene cari create entri yg best2 laa.

    ReplyDelete
  16. tak reti pulak apa tiket yg di hantar...hehe

    ReplyDelete
  17. caya lah bro..congrats..haha

    ReplyDelete
  18. wahhh.. nuffnang bayak.. byk la income.. boley blnje.. hehehe.. :p

    ReplyDelete
  19. aku dah lama takde BE der..
    hhmm.. nk kene hntr ticket gak nih!

    ReplyDelete
  20. heheh kaya tu bro :D
    rezeki ^^ hehehe boleh r bagi aku duit raya :D

    ReplyDelete
  21. camni boleh la bg anak sis duit rayakan?

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...