Entry terbaru

Friends With Benefits

Hi folks! hehe ni ada satu movie best nak kasi habak kat korang semua.. Semalam konon tak tidur sementara tunggu sahur tapi last tewas juga! haha nasib baik mak ada dan aku memang tak susah dikejotkan..ehem.. ada calon mak mentua tak?haha..gatai naaa... korang dah tgk ke citer ni? tak tahu lah ada ke tak kat wayang tapi aku download je hahahaha...


Aku bukan lah peminat Justin Timberlake ni dan juga tidak mengenali siapa itu Mila Kunis, nampak macam pelik je nama tu hehe.. In the begining cite ni pun dah pelik, macam clumsy sikit, mungkin nak tarik perhatian penonton kot.. Asalnya diorang ni bukan lah couple, tapi dorang ditemukan atas sebab kerja.. Dua2 baru putus dgn pasangan masing2..lawak memang agak lawak lah hehe..tgk lah sendiri ye..kang kalau cerita tak lawak plak.. :)


Kalau korang nak tengok boleh beli kat aku hehehehe gurau2 je,  korang boleh download.. suka tgk cite ni sebab formal itu informal rupenye..ada satu scene tu dorg sebut opsssy lawak giler :)

Download

p/s: tapi please 18 keatas je dgn bimbingan girlfiriend or boyfriend ok?hehehehe.. tgk waktu malam lagi best :)

7 Comments
Tweets
Comments

7 Comments:

  1. eh da nak masuk 20 taun..bole la tgk..kikiki..

    ReplyDelete
  2. amboiii...

    ciap warning lagi yer..hehe..

    nak download la..heheh

    ReplyDelete
  3. hah! citer pa nie? hehe.. Yana 20 da.bole da kot tengok..ngehh.. tp single..haha.. x da la bimbingan.. :p

    ReplyDelete
  4. sis rase mcm dah pernah tgk citer nie.. errrr tp ingt2 lupa la.. al-maklumlah dah tua.. hikhikhik

    ReplyDelete
  5. best ke cite ni??mila kumis??hehe..:P

    ReplyDelete
  6. adoi.. ad wrning lgi hak3..
    kalo umo da 18 tp xd pkwe cane lak tuh???

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...