Entry terbaru

GA duit raya dari niera


Siapa nak duit raya? ni ada seorang blogger comel loteh ajak join first GA dia.. Dia adalah yg bernama Cik Niera.. Siapa yg nak join kena buat entry mcm ni dan nyatakan pendapat korang tentang blog Cik Niera ye.. thanks pd Nek Bell yg sudi tag iMBobo.. :)

Pada pendapat saya, blog dia cantik, semua kemas cuma bg saya tulisan kat sidebar tu mungkin tak perlu bold supaya nampak lebih jelas..yg lain semua perfect! :)

Korang yang nak join klik pada header @ SINI ye.. :)

p/s: penggunaan ganti nama "saya" disebabkan Cik Niera lebih muda, tak kan nak guna "abang" kang orang kata gatal hehehe..

Tag:


16 Comments
Tweets
Comments

16 Comments:

  1. tenx sbb join..wah ! komen yg membina..terima kasih atas teguran..terlepas pandang :)

    ReplyDelete
  2. menarik...nk join jgk la nnt ;) ;)

    ReplyDelete
  3. h0h0.. menarik.. nak join ke tak ye.. hmmm..

    ReplyDelete
  4. atok dapat hadiah share ek..haha

    ReplyDelete
  5. lama tak singgh sini..

    goodluck imbobo.kalau menang blh belanja kad raya..hehe..

    ReplyDelete
  6. dah kaye pom mintak duet raye lagi...hahhaah

    ReplyDelete
  7. ceh..tOk..tOk..haha..sama2 tOk..

    'abang'? HAHAHA..

    ReplyDelete
  8. single lagi kan? pe slhnya gatal2

    ReplyDelete
  9. Haha.mitk 10 percent kalu menang ea? HAHAHA.

    Cara Pantas Setel Masalah!!!

    ReplyDelete
  10. anda sangat rajin..!! hihihi
    Bobo klu gatal tu NORMAL.. klu x gatal tu ABNORMAL... ehehehehe

    ReplyDelete
  11. haha sempat lg bgtau pasal guna gantu nama 'saya' tu ekk..

    bila nk komen blog sy bobo hee

    ReplyDelete
  12. iMBobo.. nasib baik sedar...(yg bhg merah tu.. hehe)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...