Entry terbaru

Gengblogger Unik!


Salam semua! hari ni aku banyak touch and go je laptop ni sebab busy skit hehe.. ok ni just simple entry, aku nak promote rakan2 baru ni.. masing2 ada gaya tersendiri dlm berblog ni.. jom lah kita kenal2 hehe..




Terima kasih sebab sudi follow ye..

Pulau pandan jauh ketengah,
Gunung daik bercabang tiga,
Kalau rasa tak puas jengah,
Esok datang lah lagi ya!

p/s: pantun secara spontan tu.. sori le kalau tak sedap, sebab aku mmg tak pandai berpantun hehehehe

Selamat Ulang tahun Perkahwinan utk rakan blogger:
Pn Salmiza




26 Comments
Tweets
Comments

26 Comments:

  1. congrates iM..da 1k followers da..hee~

    ReplyDelete
  2. haha..thanks ezad sbb support! :D

    ReplyDelete
  3. wahh...3 yg terakhir ea..ngehh.. Congrats! 1000 flwers... yepi2.

    ReplyDelete
  4. wah dah cecah 1000 lebih.. tahniah :D

    ReplyDelete
  5. wou ! dah boleh panggil otai nih !
    tahniah..jap agi nak terjah ! :)

    ReplyDelete
  6. wah tahnish ye dh 1k follower :D

    ReplyDelete
  7. thniah la...da 1000+.. :)

    ReplyDelete
  8. yana: awk pun lagi sikit tu hehe

    freaky: thanks sbb support :)

    peachippo: sila2 terjah :)

    anif: thanks bro! :)

    han: tq hehe :)

    kb: thanks sbb byk support hehe

    ReplyDelete
  9. keroro: thanks! nak segmen lagi..haha

    ReplyDelete
  10. waa! da ramai lar followers dia.huhu
    Tahniah2~^^

    ReplyDelete
  11. wahh,..dia nak bg taw tuu dia da 1k follower,..haha~ bestnya diaaa,..keep it up yahh..sy sapott selaluu!!yeahh!!

    ReplyDelete
  12. akhirnya mencecah 1000+..tahniah!! :D

    ReplyDelete
  13. nanti nak p terjah..haha

    ReplyDelete
  14. tahniah bro dah 1k, bg tips sikit..hehe

    ReplyDelete
  15. rajinnya awak bw..heeee...

    ReplyDelete
  16. xbestnya pantun dia...
    hahahah !!

    tipu2..
    sbnaqnya nak congratz sebab dah ade follower 1k.. support IMBobo !! hehe,..

    ReplyDelete
  17. bagus2..tlong sesame rakan blog..:)

    ReplyDelete
  18. taniah la ye dah mencecah 1004 followers setakat komen ni diberi :)

    ReplyDelete
  19. wah.. Tahniah iMBobo follower dah 1k.. berkat rajin & usahakan... Chaiyok2! Sis always support! Tak lupa THANX for the Greeting! :)

    ReplyDelete
  20. wahhh, tahniah..sukalah tuh

    ReplyDelete
  21. fuyooo...dah sampai 1000..tahniah ek!

    ReplyDelete
  22. congratz iMBobo dh betambah rakan blogger :)

    nice kwnowing u fren..keep on blogging yee :)

    *ur req dh apprve hehe (blog bobo dh sy add kt feed RSS d fanpage)

    ReplyDelete
  23. wah, dah 1000+ follower.. ramainya. Apa rahsia? =)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...