Entry terbaru

Giveaway Raya Pelangi


Ni pula giveaway dari Pelangi Chenta.. kawan2 yang terbaca entry ni jom lah join, ada chance dapat kad raya hehe.. mula-mula tadi aku ingat dia nak bagi air tin nescafe, rupa-rupanya tu iklan Nuffnang bawah entry dia hahaha.. kalau ada rezeki dapat lah kad raya ni, tak da org pun nak bagi kad raya kat aku (*belum sampai kot)

Bila tengok perkataan pelangi korang akan ingat apa?

Mesti ramai yang ingat warna warni, cantik, cun, hensem, kacak kan?haha.. tapi bagi aku, aku teringat orang yang bernama Wanie haha.. sebab aku dah ada 3 orang yang bernama wanie, 

1. Wanie Pelangi SINI <------------ penganjur
2. Wanie doodle SINI
3. Wanie6910 SINI 

hehe.. ok itu je kot.. sekian saja dari iMBobo :)

Tag:


12 Comments
Tweets
Comments

12 Comments:

  1. hamboiii, ramainya cik wanie dlm belog en imboo..

    ps: nak kad raya....lallalla

    ReplyDelete
  2. hehe nk kad raya jom le join skali :)

    ReplyDelete
  3. Wah... banyaknye masuk contest hu hu

    ReplyDelete
  4. nk klik kt mane imbobo ?

    ReplyDelete
  5. waaahhh.. ramainye wanie.. (^_^)
    syuzi nak tuko name wanie jgk lah... :P 'wanie syuzi' ekekekkeke

    ReplyDelete
  6. ecece nak ngorat wanie2 ke?hehee

    ReplyDelete
  7. miezah da join ..
    tkaseh sbb tag miezah ..

    ReplyDelete
  8. uikk.. wanie saja ke? he..he..

    ReplyDelete
  9. bila pulak nak kad raya dari bobo?haha

    ReplyDelete
  10. heeee:) ramai sungguh wanie dalam bloglist bobo^^


    good luck bobo^^

    ReplyDelete
  11. good luck bobo..harap2 dptla kad raya tu hehe

    ReplyDelete
  12. akoo pae: haha mana ade ngorat la.. :)

    Adzriel: hehe mmg teringt wanie je :)

    cik bell: hantar lah dulu, nnt bobo balas hahaha

    wanie: thanks! tak menang pun xpe :)

    cik syaza: thanks! :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...