Entry terbaru

Happy Blogger today :)


Hi semua! hehe Segmen Happy Blogger baru saja melabuhkan tirainya petang tadi dan iMBobo sgt terharu dengan penyertaan rakan2 sekalian hehe.. trimas! ada masa boleh join lagi, yg x berkesempatan tu jgn sedih2, bulan depan insyaAllah ada lagi hehehe... dah meriah dah blog rakan2 yang join tu.. :) 

tadi buka blog saje je nak tgk blog stats, pelik sekejap sebab kenapa ramai online tgh usha blog ni, skali tgk traffic sources byk dtg dari blog AlyahEsprezzo, iMBobo pun jengah lah, tup tup tgk iMBobo menang Contest Alya Esprezzo hehe.. alhamdulillah rezeki hehe.. nak tahu dapat hadiah apa? jom tengok SINI :)

26 Comments
Tweets
Comments

26 Comments:

  1. Amboi....fofular dah ekkk..??hehehe

    ReplyDelete
  2. tahniah2!berkat ramadhan :-)

    ReplyDelete
  3. tahniahhh bobo ! hehehehe . . bestnyeee menang contest . xpnah2 lagi ni . kakakaka

    ReplyDelete
  4. tahniah.. imbobo.. huhuhu..:)

    tapi untuk segmen happy blogger tu saya belum habis komen semua blog.. nanti saya sambung k..:)

    ReplyDelete
  5. Cik Ross: tak fofular lah..hehe happy sbb mng :)

    Ninie: tq2 hee~ :)

    bez amin: tq :) alhamdulillah...

    CPT: thanks! nnt try la masuk mana2 contest, klau ada rezeki mesti menang punye :)

    BT: terima kasih ye :)

    ReplyDelete
  6. PB: thanks! ala tape, take your time..slow and steady! :)

    ReplyDelete
  7. aku nak join tapi tertido..guane..hukhuk..

    ReplyDelete
  8. rezeki tu..lepas buat segmen terus menang hadiah..
    tahniah ^_^

    ReplyDelete
  9. congrats!

    dah itu je nak cakap.. bhahaha!

    ReplyDelete
  10. CN: tape next time mybe :)

    wanie: tq! comot pun comot lah hahaha

    CG: thanks, susah2 je ckp ahaks!

    Yana: toceh2 :D

    ReplyDelete
  11. waaaaaa first time kat hai...
    wehhhh kau lak no satu..
    aku nak domain tu bolehh??
    hahahahahaha..tahniahh ehh..
    kau tahu tak aku dapat ape??
    sila mai blog ak k..hehe

    ReplyDelete
  12. congratulation, mr. bobo
    malam ni sambung lagi tarawih yer ^^

    ReplyDelete
  13. wah.. murah betul rezeki Bobo bln ni ek.. aritu dpt hadiah.. hari menang hadiah lg... tahniah la sis ucapkan ek.. :Lg pun mmg berbaloi la sbb Bobo kan suka join contest sana sini.. ehehehe

    ReplyDelete
  14. waahhhh...imbobo dah fofuler skrg...hehehhe..tahniah3~

    ReplyDelete
  15. wah! tahniahlah..fofular dah pakcik kita nih..HAHA :P

    ReplyDelete
  16. wwuuuyyyooo0oo.. dpt tmpt pertama tuUUuU... caya lah... ;)

    ReplyDelete
  17. Mira dah tau sejak semalam lagi, Mira antara orang 1st yg komen kat entry Alya tu.. hihihi.. papepun, mekasih ye cox beri komen dekat segmen Abg yg pasal ni "suka tgk gmbr "bila senget bertemu senget tu" mcm ada cerita dlm gmbr tu hehe..sbb dua2 nmpk mcm good actor :)"

    tak sangka pulak ade yg sampai cakap macam tu pasal gmba yg SENGET tu :) mekasih..

    aylliarimasiprincess.blogspot.com

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...