Entry terbaru

istana biru nak berkenalan



Nama Blog:
iMBobo

mana agaknya ek dapat nama iMBobo?hehe.. actually nama Bobo itu kalau guna google translate bermaksud galaksi dlm bahasa Turkish hehe.. tp ia cute! iM tu pula bermaksud saya I am.. kemudian bila dicantumkan jadilah iMBobo :)

Ada tuah juga nama ni sebab menang dalam contest AlyaEsprezzo aritu hehe.. penyertaan & hadiah.. :)

iMBobo dah follow blog PB ni dah lama dah, die pun rajin komen kat sini, thanks ya Permata BIru yg mendiami Istana Biru :)

baik: hehe entahlah..u judge me! :D
buruk: suka bangun lambat haha..

p/s: ok tak ni PB? xkn nak tulis pjg2 part baik buruk ni..segan pula hehe..

28 Comments
Tweets
Comments

28 Comments:

  1. haha baru tahu maksud imbobo.. nice :D

    ReplyDelete
  2. mcm menarik je.. nk g tgk la.

    ReplyDelete
  3. kah2.. ok la ni imbobo... huhu.. saya sangat2 menghargai penyertaan ini.. hahahah... suka komen2 blog imbobo nih sebab yer la blog galaksi...tba2 saya pandai bahasa turkish kan?? keh3...

    tahniah dengan tuah nama ini...kat luar pon orang panggil bobo erk??? :)

    ha.. habit buruk sama dengan banyak kawan2 lain... termasuk la saya...

    ok.. nak judge nih.. imbobo nih blogger yang baik..:)

    thanks yer...

    ReplyDelete
  4. wah im pn join jugak...
    han pun join...:D

    http://sempoi-zone.blogspot.com/2011/08/istana-biru-nak-berkenalan.html

    ReplyDelete
  5. iMBobo = i am cute!

    kreatif!

    ReplyDelete
  6. bukan bobo sejenis binantang eh??aha

    ReplyDelete
  7. PB: u welcome :D

    HJ: hahaha binatang ape tu bro?

    ReplyDelete
  8. gua punya nama Mejuez... ada penah dengar?? wahahah takdew kot...

    >_<

    ReplyDelete
  9. Mejuez: unik nama tu :)

    ReplyDelete
  10. Haha.nice name bro. Gua pun join gk ni. mai singgh.

    UPDATE:ISTANA BIRU nak berkenalan.

    ReplyDelete
  11. gudluck!
    ibadah sunat vs menda dilarang!
    http://lolz-l.blogspot.com/2011/08/ibadah-sunat-tp-xbetul-caranya.html

    ReplyDelete
  12. mcm dh lama sis tak join segmen so mcm nak join la.. bila tarikh tutup nie? hehehe

    ReplyDelete
  13. kalau kat sekolah dulu Bobo adalah gelaran untuk org yg berbadan bulat... huhu

    Jom join ketawariang's Giveaway : Saya nak hadiah dari ketawariang!

    ReplyDelete
  14. owhh mksd bobo tu cmtu ekk..ingtkan mmg kena panggil bobo kat luar hehe

    ReplyDelete
  15. comel name imbobo
    bile tgk bobo tu tringt teddy bear fara
    sbb bg name bobo :)
    hehe :D

    ReplyDelete
  16. permata biru pon penah dtng blog anis gak..heeee..gud luck..:)

    ReplyDelete
  17. Blog name dah tahu maksudnye..How bout the blog 's owner plak..hmmm

    BoBo in tagalog,means _ _ _ _ _ :P

    keep it secret ..hahaha

    salam kenal yach

    ReplyDelete
  18. wah, unik nama diaa .
    hehe selamat berkenalan ! :D

    http://afiqadayana.blogspot.com/2011/08/istana-biru-nak-berkenalan.html

    ReplyDelete
  19. jom2 berkenalan dengan kawan2 yang lain..:)

    http://nilamsuhana87.blogspot.com/2011/08/segmen-istana-biru-nak-berkenalan-da.html

    ReplyDelete
  20. salam... terjah sini..
    haha..teror namo ...
    anyway..happy blogging..


    http://zulfattah.blogspot.com/

    ReplyDelete
  21. salam ai..ana dtg nak melawat ..salam kenal dari blog istana biru..:))
    selamat hari raya

    http://raihanibtisam.blogspot.com/2011/08/segmenistana-biru-nak-berkenalan.html

    ReplyDelete
  22. Singgah dr segmen yang sama

    Wahh Galaksi :D baru tahu. hehe

    ReplyDelete
  23. singgah sini lagikkk:)dari segmen yang sama~~~hehehe

    sama la suka bangun lambat:))

    ReplyDelete
  24. kreatif la nma and maksud nama tu..
    baru tau..

    ReplyDelete
  25. Ooo begitu ke al-kisah nyer. IMBOBO. Dulu dok pk gak naper lah imbobo. Nk tanya segan lak. Nnt orang tanya balik naper petuapakar...hik3. BTW mmg menarik tu.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...