Entry terbaru

Jadilah diri kamu :)

Salam semua!

Aku tak menghasilkan byk entry hari ini, just skit2 je tu pun secara spontan menulis.. arini byk join segmen hehe.. aku bukan lah jenis semalam buat segmen hari ini anti segmen.. aku suka join sebab aku suka support org, buat orang happy.. tak kesah lah ape org nak kata.. aku tetap aku hehe.. 


So tadi blogwalking, balas komen, balas jejak.. sampai sekarang pun belum habis hehe... kekadang aku lupa, aku dah balas komen.. Dalam masa aku berjalan tadi aku ade lah ternampak satu entry luahan rasa hehe.. apa benda tu? rahsia...haha.. 


Utk pengetahuan semua, cara aku mengatur bloglist ini lain sikit.. VVIP tu utk blog pilihan sebab mereka banyak komen kat blog aku ni.. VIP pula mereka yang terpilih dalam setiap segmen yang aku anjurkan.. oh ye! aku hanya anjurkan segmen sebulan sekali :) 

Mereka Sempoi pula adalah mereka yang bertukar link dgn aku.. kekadang dorg ni xcakap.. bila aku jalan2 baru aku terjumpa hehe.. so aku masukkan dlm mereka sempoi.. :)  

Kemudian, semua yang join segmen aku akan letak dalam bloglist macam kat sebelah ni hehe.. selama sebulan! lebih tepat sampai aku anjurkan segmen seterusnya.. aku tahu ramai yg tak tahu, tapi aku just nak bantu je.. abistu mana aku campak yg sebelumnya? hehe aku dah sediakan ruang khas lah.. korang carilah sendiri..


Aku nak ucapkan terima kasih kepada mereka yag letak blog iMBobo ni dalam bloglist korang ataupun pada sidebar korang.. terima kasih banyak2 hehe.. :)

32 Comments
Tweets
Comments

32 Comments:

  1. kat blog cik paro blom ada bloglist lagi...
    tunggu tengah menapis..hehehhhehe

    ReplyDelete
  2. blogger harus support blogger
    :))

    ReplyDelete
  3. wah. iMBobo makin maju la :) jeles. kih3..

    ReplyDelete
  4. hahahha... yer la baru perasan... ada bloglist untuk happy blogger.. dulu ada la bloglist untuk newbie??? x perasan plak.. heheh.. saya kadang2 alert ngan bloglist nih.. kadang2 terlupa... ala, berada kat bloglist tu kadang2 cuma nasib jer... mungkin kalau selalu update bertuah la.. kalau jarang memang x nampak lakan??? yang pasti rajin2 la bertandang ke blog kawan2.. itu lebih senang medapat liputan.. betul x imbobo???..:)

    ReplyDelete
  5. Cik Paro: tapis ape tu?hehe

    Cik Bell: mesti! support u juga! hehe

    Keroro: tabik sergeant! hehe

    aye: awk pun maju juga kn?hehe sama lah kite :D

    PB: tula, nak letak panjang pun xboleh sebab ramai..insyaAllah saya sedang memikirkan cara yg sesuai :) betul kita kena rajin bertandang ke blog rakan2 :)

    ReplyDelete
  6. tapi utk semua bloglist saya show all, then semua org nampak cuma perlu scroll sikit.. :)

    ReplyDelete
  7. bagus imbobo buat penerangan camni..nak gak jadi vvip kat sini..hehe..akan berusaha..:)

    thanks ye letak dlm VIP ^_^

    ReplyDelete
  8. wanie: u welcome! hehe rajin2 komen lg hehe

    ReplyDelete
  9. Sempoi la cara imbobo atur bloglist :D

    ReplyDelete
  10. yana kt vip pun ada..happy blogger 2 pun ada.hehe.. wahh..! tq!

    ReplyDelete
  11. oooo
    begitukah..
    haittt! cek imbobo

    ReplyDelete
  12. oooouhhh..mcm tuh rupanya..begitu byk bloglist pakcik ye..haha :D

    ReplyDelete
  13. hurm..dtg sini sebenrnya kb nak berlagak pada follower im yg lain..


    ehh, aku kat bloglist VVIP! korang ada? hahahha...




    ok, da selesai berlagak.. :P

    ReplyDelete
  14. hahaha kb bertambah nakal disini hehe

    ReplyDelete
  15. saya kat mana eh? huhu..

    best tu jd VVIP, macam gi makan McD lak..

    ReplyDelete
  16. yeaaaaahhhhh 'mereka sempoi'...tq imbobo... :)

    ReplyDelete
  17. wahh rajin ..jugak.//

    kene tiru ne..

    ReplyDelete
  18. nnti wat dodol, hantar sket ke perak ye.hehe <-- komen xde kaitan
    ^^

    ReplyDelete
  19. kakak ni org bru berblog ni..tergerak hati ni,ketika anak buah,yg asyik tya.."agh tak ada blog ke?" (agh tu pangilan akak le) si anak buah ni mmg tegar berblog,entry dia ke byakkan mengisahkan ttg family dia,bapa penyayang..Disebalik lensa kehidupan,sekarang ni sudah 3 bulan dia berada di alam barzah..tak sempat dia jejak blog akak..tu sbb akak pilih kebyakkan entry akak lebih kpd kerohanian,kerana setiap patah ucapan dr kita hndaklah mengingati Allah,kerana ia tidak sia2..whu'lam

    ReplyDelete
  20. byk betul bloglist..(^^,)

    ReplyDelete
  21. x kisah la kt mana2..janji kita happy berblog..u ske..i ske..hihi...support mesti support!!!

    ReplyDelete
  22. mr imbobo...ade bende yg sy x phm la..apa kena mengena tajuk ngn penerangan tu..ermmm..mcm x ngam la...2 yg baca smpai 3 kali..

    ReplyDelete
  23. thanks,,saya dah letak IMbobo dalam senarai..=)

    baguslah,,rajin update bloglist ni ek..=)

    ReplyDelete
  24. timacih..!! timacih!!... (^_^)

    ReplyDelete
  25. betul tuh, lain org lain lah caranya.. law x suke, angkat kaki.. *eh pe kena mgena lak nih.......

    ReplyDelete
  26. @Luqeem: dah masukkn dah bro! thanks! :D

    @Yumida: haha mungkin tajuk tu utk mukadimah je kot haha..abaikan je.. :)

    @Cik Gee: haha ,apa itu?

    ReplyDelete
  27. abg bobo dah ade dlm bloglist cik(my teddies)..
    haha..abg bobo jadik teddy bear cik..kuang3..
    sorry,skrg kurang dtg komen kat blog abg bobo..busy nak exam.abg bobo jgn lupe doakan cik tau^_^

    ReplyDelete
  28. Bila Bobo support.. so kenala support balik... yang penting sis still kat VVIP tu k! Sis nak lawan ANAK WAK MAIL tu haaaa... kihkihkih

    ReplyDelete
  29. thanks sbb masukkan blog yana kat bloglist tu. ^^

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...