Entry terbaru

Jom Join Bloglist 20 SuperTeddy


Miss Teddy mencari 20 blogger bertuah untuk bloglist die, so yang lain semua ape mcm? ada bran? haha.. aku teruja ni nak join sebab siapa yg join dia akan digelar Supper Teddy! hehe

Miss Teddy ni adik beradik dgn Cik Teddy ke? hehe dua2 sama nama 'Teddy'.. tapi Cik Teddy dalam musim exam tu :)

Korang berminat nak join boleh klik pada header @ SINI
Jom kenal2 dgn Miss Teddy! :)

10 Comments
Tweets
Comments

10 Comments:

  1. nak jadi awek dia pom ada chance lg ni..haha

    ReplyDelete
  2. rajin nye im join segmen ye :)

    ReplyDelete
  3. ewah teddy pulak! comel gila nama hehe. cool bro all the best =)

    ReplyDelete
  4. heheh..singgah memalm ni nak cri segmen yg boleh kb join..hehhee

    ReplyDelete
  5. imbobo nk jadi teddy bear..hehehehe..

    ReplyDelete
  6. Imbobo thx sbb join :D takpe IMbobo jadi batman teddy pon buleh mwehehe :)

    btw nanti senang sikit fyqa dtg terjah :D

    ReplyDelete
  7. salam ziarah dari ninie untuk empunya blog..
    ninie dtg dari segmen bloglist 20 super teddy (n_n)

    http://ninieazriena91.blogspot.com/2011/08/jom-join-bloglist-20-superteddy.html

    ReplyDelete
  8. comey.. tapi letih nak join.. tunggu pas raye plak kot baru rajin nak join mende2 camni.. (^_^)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...