Entry terbaru

Jom Kenal Rakan kump. 9 [kotak bulat]


Salam semua! :) jom aku kenalkan korang dengan kawan2 baru aku dalam blog ni.. korang buat terjahan comel satu-satu ok? hehehe


Blog ni mungkin kepunyaan seorang lelaki, eh! memang lelaki lah hahaha..gurau je.. korang boleh panggil ary.. bukan Jai! hehe.. Blog dia okay, nice sedap mata memandang.. background kaler kotak2 biru..
Entry diaboleh tahan menarik, korang p lah komen2 ye? :) 




Ok yg ni pengemis! korang nak tahu dia mengemis apa korang kena masuk blog die dan explore hehe nanti korang tahu lah die kemis apa :) Blog dia nak kata putih aku rasa bukan..mcm warna pink yg terlalu cair hehe.. tapi cantik :) kat sidebar die penuh dgn cinta...



Ni pula blog Poktekz, pelik nama tu kan?alamat blog pun pelik hehe.. apa yg sakit tu sebenarnye?haaa... kalau korang nak tahu, jom kita p siasat ke blog Poktekz!! :)



Ynag ni pun blogger perempuan, Cik Azza org Perak'.. korang nampak tak katun kat header die tu ade tahi lalat? hehe comel gitew.. aw!! haha.. tgk lah kat tuan punya blog ada ke tak tahi lalat tu hehe.. ok, blog cantik belang2 pink.. :)



Wow! yg ni lain sikit, korang kalau jumpa romeo sila pulangkan pada Miss Juliet ni ok?hehe..  tu nama blog dia, nama sebenar Yusmardiah korang boleh panggil Yus je (cewah aku memandai je hehe) yekot..  blog dia nampak luas,dia pesan "But Not I follow U, U follow Me" hehe bagus2.. pendirian tegas orgnye :)



Yeah yeah!! rock sikit!! kita ada sorang lagi bro ni nama dia Norhisham, korang boleh panggil die Nor eh!! tak2.. korang tanya lah die sendiri..hehe p masuk blog dia, komen2, kalau belum kawin korang ada chance laaa hehe...


Haaaa yang ni memang best memang terbaik memang wow! haha.. sebab dia letak iMBobo dlm bloglist die hehe..korang jeles ke?haha.. nama dia Norhayati sudah berpunya dan akan berkahwin..hehe btol lah kn?haha.. jom lah tengok kat sidebar die ada blog iMBobo hehehe :)



Ok yg ni pula blog Ly Tulip, nama sebenar belum tahu..nanti lah kita cit chat hehe.. tapi.... blog iMBobo tak de dalam bloglist dieee.. haha gurau2 je.. Header die cantik kan? Blog pun cantik.. orangnya kuat menyakat, happy go lucky, baik dan comel hehe.. kalau tak caya p lah tgk kat blog die..kat bahagian "view my profile" :)



Ok yg ni yang kita tunggu2... die seorang yang.....?????



Cik Najihah, siapa tak kenal blogger ni, penganjur segmen cari kembar aritu hehe.. kalau korang tak jumpa kembar korang sila lah ke blog die ye! confirm ada hehe.. ni otai ni, korang tanya lah apa2 psal blog kat dia, insyaAllah dia akan bantu.. "malu bertanya sesat jalan" :)



Last skali! ye last lah ni aku tak tipu!, murai ni yg penipu hehehe... nama tuan blog ni Faridah, dia pun masuk gak segmen "gua nak bermanja sama lu" aritu hehe.. siapa nak bermanja sila lah cari die hehehe tapi die bagi amaran keras, jangan pikir lain! hehehe...


p/s: korang TERJAH sekarang ok! :) tqvm.....


17 Comments
Tweets
Comments

17 Comments:

  1. suke blog harimau malaya tu...huhu

    ReplyDelete
  2. wooo..ramai..salam kenal kan rakan rakan baru yg tak pernah kenal..heee

    ReplyDelete
  3. hehehheh..somel2 nye header masing2..jeles aii! :P

    jom seranggggggggg ! :P

    ReplyDelete
  4. hahah otai lah sangat kan..lingkup hohoh..jap2 nak wat entry nii

    ReplyDelete
  5. ingat imbobo dalam group bro..promote2 heheee

    ReplyDelete
  6. hehe..thax promote..baca la sini gak ye
    http://ary-anwari.blogspot.com/2011/08/promote-blog-kumpulan-9.html

    ReplyDelete
  7. cam hensem je bro NOR tu HAHAHAHAHAHAH. kesitu pulak kan. muahaha

    ReplyDelete
  8. bobo seorang yang kacak macam brad pitt..:D

    ReplyDelete
  9. bagus lah segmen macam ni~
    mempromote antara satu sama lain. thumb up!

    ReplyDelete
  10. Sume cntik2 header.. Haaaa~

    ReplyDelete
  11. yus menjenguk sini..thanx yaw..:)

    ReplyDelete
  12. hey kita satu geng lah. haha dah siap promote :)

    http://faridahnazuahthesinge.blogspot.com/2011/08/promote-kumpulan-9-kotak-bulat.html

    ReplyDelete
  13. oi oi oi... apasal panggil Nor plak wehh... hahaha... dah lama nak terjah blog ko ni bro... tapi baru skang dpt peluang... apapun, salam kenal ehh bro... aku tgh selak blog ko ni satu2... hehehe...

    ReplyDelete
  14. Wah~ iMBobo... Thank la ea...puji baek nmpk??? Hahhaa... Sy pnya lmbt ckit la ea??? Tadi da wat hampir ciap, skali tgok salah bukak link la... Hanpeh tol! sib bek tak publish lg.. MGkun sok la kot sy ciap kan.. Sowi ea??? Hehhe

    ReplyDelete
  15. Thanks promot ea.. Nice.. And i have done my part.. Sowi la lambat okay..

    http://lytulip.blogspot.com/2011/08/mereka-mereka.html

    :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...