Entry terbaru

Kad Raya Doraemon



Yeay! hari ni dapat kad raya!! rasanya dah lama betul tak dapat kad raya, last tahun 2006 kot haha.. tapi tahun ni dapat sekeping hehe.. comel kan kad raya Doraemon tu? :)

aku dapat kad raya ni sebab aritu aku ada join GA Pelangi Chenta.. Cik Wanie ade bagi soalan suruh jawab, ni jawapannye.. tak sangka pula boleh menang kan.. Hanya 10 blogger bertuah je dapat kad raya hehe.. Thanks ya Cik Wanie :)

Pesanan Raya:
  • korang yang balik kampung naik bas tu hati-hati dengan beg yang korang letak kat bawah bas tu ye. Sebab ada sekali tu, beg penumpang kena curi dengan penumpang yang jahat suka ambil beg orang lain.
  • kepada yang memandu jauh tu, sila berhenti rehat selepas 2 jam memandu ye..pesanan dari PLUS

Jom layan Lawak Minggu Ini dengan Jambu:


p/s: mood nak raya, oleh itu entry semua berkaitan raya je hehe..



43 Comments
Tweets
Comments

43 Comments:

  1. c0mel la kad nie..
    dh la sy mnat kt doraemon ....
    :0

    ReplyDelete
  2. Selamat Hari Raya ! Hari untuk kita bersuka ria ! ..
    :)

    ReplyDelete
  3. wahhh..comel2 je kad raya tu..huhu~

    ReplyDelete
  4. dah lama tak dapat kad raya..hahaa.

    memang takut nak letak beg bawah bas..takut kena curi..tapi nak letak kat mana lagi kan..
    mintak2 dijauhkan la..

    ReplyDelete
  5. comel betul kad raya doraemon ni...

    ReplyDelete
  6. uyooo.. pat kad raya.. imbobo ta na bg kad raya ka? hee

    ReplyDelete
  7. alololo..doraemon tu...nak yg sailormoon.hehehe.
    samat ari raye...
    apee pun xbleh.hehe

    ReplyDelete
  8. untung ahh dapat kad raya. haha.

    ReplyDelete
  9. slamat hari raye iMBobo! balik kg mane taun ni? :-)

    ReplyDelete
  10. comelnya kad doraemon tu,jelesnya, nak jugak..huhu, selamat hari raya :)

    ReplyDelete
  11. hehee mcm feyqa beli hari tu :P

    ReplyDelete
  12. Abah dpt satu je kad raya tahun ni

    ReplyDelete
  13. comel nye kad raye doraemon!

    slmt hari raye :)

    ReplyDelete
  14. hehe, doraemon pun nk raya...

    ReplyDelete
  15. comel nya doraemonnn. samat ari rayyaaa

    ReplyDelete
  16. cuba tengok kad raya saya pula. hahaha :D lebih kurang je~

    ReplyDelete
  17. ara: haha.. ekonomi iMBobo tgh gawat ni hehe..insyaAllah tahun depan kalau ade rezeki :)

    bez amin: tahun ni dah setiap tahun beraya dirumah sendiri je, dah xde kampung huhu :)

    hira: haha dolemon jugak ye hehe..

    ReplyDelete
  18. wah.. bestnye dapt kad raya.. :)

    ReplyDelete
  19. Agak-agak, kad doraemon tu boleh jadi macam poket doraemon yang sebenar ke tak? =O

    ReplyDelete
  20. eleh.. nieza pon dpt gak kad raye doremon la.. hehhe...

    ReplyDelete
  21. Mira nak kad raya Doraemon ni bole?
    comel sangat..
    Apa2 pun, selamat hari raya ye Abg IMbobo :)

    p/s : Heboh, Gadis Hina Nabi Muhammad
    http://aylliarimasiprincess.blogspot.com/2011/08/heboh-gadis-menghina-nabi-muhammad-saw.html

    ReplyDelete
  22. comel nya kad!
    same wif me
    baru dpt satu kad raya

    huuu

    ReplyDelete
  23. alalaaalaa kedehal kad doremom haha. sebenarnya jeles ni grrrrrr! haha



    selamat hari raya imbobo!

    ReplyDelete
  24. alalala ;)
    comel je kad raya dia..hehehe

    ReplyDelete
  25. gagagaga..dah banyak tahun x dpt kad raya ye..last2 blogger ga yg bagi..tahniah :)

    ReplyDelete
  26. comel siut kad raya tuh..hehe
    slmt hari raya :)

    ReplyDelete
  27. aiyooo.. comel betol lah kad raye doremon tu ha. same lah cam yana.. tahun ni pon dapat kad raye sebab join GA. :P

    p/s : selamat hari raye! ^^

    ReplyDelete
  28. tahniah! doremonn comel...

    ReplyDelete
  29. doremon pun raya kan bobo hehe..
    comel2 !!
    teringin nk tgk kad raya upin ipin pulak :P

    ReplyDelete
  30. haha comelnye kad doremon~


    *slamat ari rayee.

    ReplyDelete
  31. thanks comment entry saya. saya selalu balas kunjungan. tapi takde entry baru pulak. hehe. mesti busy nak raya kan ni? selamat hari raya. :)

    ReplyDelete
  32. wahhh comelnye kad raya! hehe
    selamat hari raye iMbobo :)
    maaf segala slh silap ye..

    ReplyDelete
  33. wooo,

    untunglah yaww !


    selamat raya oteh .

    ReplyDelete
  34. untunglah dpt card. bila lagi bobo nak bagi kat jiran sendiri lak?
    hehe

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...