Entry terbaru

Lagu Dihati oh! siCinta



Comel tak baby kembar kat atas ni? hehe sama mcm iMBobo masa kecik..skrg dah xcomel lah haha... ok, hari tu Cik Zieyzain ajak iMBobo join contest die, ok ni dah join hehe.. thanks ye sebab jemput :) nak cuba teka ni, kalau betul dapat 1 kotak Ferrero Rocher

Jom Teka:

- Wanita = Malaysia
- Penyanyi ini sangat cantek dan miliki rekod bersih tanpa gosip panas
- Dia memiliki 2 buah album  dan menjadi duta banyakkkk produk kecantikan
- Kini dia menjadi pelakon versetill sepenuh masa
- Kerap memenangi anugerah lakonan dari luar negara 
- Hanya ada SATU lagunya yg meletop..apakah lagu itu dan siapa wanita jelita ini?


*rasanya Maya Karin lagu Erti Cinta kot..

Tag:

17 Comments
Tweets
Comments

17 Comments:

  1. ada gosip panas dgn khairy jamaluddin kot dulu... hehehe.

    ReplyDelete
  2. hohoho....otak blur plak bila baca klue tuh..huahauhaua...

    ReplyDelete
  3. Thanxx join. tguu resultnya nnti okehh..jeng3! Lot Thanxx =)

    ReplyDelete
  4. emm...susah gak soklan..
    maya ada gosip panas aritu..=)

    ReplyDelete
  5. sape eh..

    kalau Oji Rashid sesuai x??hehehe..

    ReplyDelete
  6. ini micheelle yeoh ni..haha

    ReplyDelete
  7. bkn dia ada rekod tak ok sikit ke?hehe ntahla..

    baca klu, sorg pun x telintas di fikiran..sapa ekkkk

    ReplyDelete
  8. wahh.. mekasih sesangat.. baru Mira perasan, blog Mira jadi blog pilihan laa dlam blog abg iMbobo ni :)

    yg pasal contest ni, bukan ke maya karin ade gossip dengan remy ishak? baru je lagi gossip 2.. kan2??

    http://aylliarimasiprincess.blogspot.com

    ReplyDelete
  9. waaaahhhhhhh !gur luck !
    nak feroro due ketol ! :P

    ReplyDelete
  10. wah.ferro tue,,sedap siot,!

    rasanya betol kot maya karin.hehe

    ReplyDelete
  11. yeah jawapan anda betul!! cepat2 share ferrero. haha just kidding :P

    goodluck! :D

    ReplyDelete
  12. tq tag...sy pon dh join...hihi..jgn tiru jwpn tau...hohoho..

    ReplyDelete
  13. kalo sis.. konpom failed! hahahaha

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...