Entry terbaru

Muslimah main Ragbi



Salam semua! hehe terkejot tak baca tajuk entry tu? betul...tak tipu, korang tengok lah video ni, ketangkasan mereka bersukan.. Aku agak kagum lah sebab dorang boleh main sukan yang ganas ni.. dorang ni semua orang Iran.. kat Malaysia ni rasanya belum ada team Muslimah yang main ragbi, hehe.. sebab wanita Malaysia sopan dan penuh dengan keayuan hehe.. ok itu je nak share :)

23 Comments
Tweets
Comments

23 Comments:

  1. belum sampai masa lg..hehe

    nnti ada la tu..futsal pn dah ada..

    ReplyDelete
  2. chumill doodle abg.. :)

    just nak bagitau, i'm going far away from this moment. :(

    http://aylliarimasiprincess.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. kita xminat sukan . kalau tgok pon sukan renang . cuci mata . kahkahkah

    ReplyDelete
  4. ish
    tak sesuai kot
    plus,nampak mcm sakit je main rugby ni
    kasaq kemain.
    huhuuhuh

    ReplyDelete
  5. hahah..teringt kerja gile masa duduk hostel dulu main ragbi dlm dorm dgn roomate..hahah

    ReplyDelete
  6. perghh, dasyat la pempuan main ragbi. siap bertutup aurat lagi.

    best best ;)

    ReplyDelete
  7. org prmp kita tak boleh main ragbi sbb org kita ni kecik2. nanti kena tolak jer..

    ReplyDelete
  8. wanita kini serba boleh..erkk:D

    ReplyDelete
  9. kalau sy yang main ragbi tu kompem tlang2 terus patah. lagi2 kalau dorang dok asak2. mampuih lah cmtu :P

    ReplyDelete
  10. team ragbi malaysia yg muslimah memang belom ade lgi la..tp team wanita tu mmg ade..baru ditubuhkan around setahun or 2 tahun lepas..:)

    ReplyDelete
  11. tetibe rasa macam nk try main ragbi hehe

    ReplyDelete
  12. mesti dorg main ganas2 kn if kt msia t heee

    ReplyDelete
  13. err.. tak payah kot kalau kat malaysia ni. nanti wanita malaysia ramai yang besar2 bermuscle. mengerikan. wanita malaysia perlu ayu sentiasa. ;P

    ReplyDelete
  14. hehe...main ragbi?adoiyai, patah tangan ceq..main futsal je penah..:D

    ReplyDelete
  15. haha.. wahh..ganas siot... yana pena men bola baling jea..bola jaring.haha

    ReplyDelete
  16. walaweh...sohih ganazzz nih..

    ReplyDelete
  17. tetap masih menutup aurat. itu yang paling hebat.

    ReplyDelete
  18. fuh
    ganas siyot
    hahahaha
    dasyat2
    malaysia bakal ada la pasnih

    ReplyDelete
  19. HAHAHA.saya seorang yang sopan dan lemah lembut.tak mampu nak main game ini.Saya hanya mampu mengagumi mereka. ;p

    ReplyDelete
  20. huhuhu... yg aku tau team pompuan dah ada sebenarnya cuma x terlalu menonjol...

    ReplyDelete
  21. bila dgr ragbi je, ak da tbayang ak kne lenyek..
    sob3..

    ReplyDelete
  22. insyaAllah adala nanti..hehe.main sama perempuan okay je..ganas sikit je;)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...