Entry terbaru

Ninie Azriena ajak join BLOGLIST TERUJA



Hi all! Kali ni Cik Ninie kita pula ajak join Bloglist Teruja die, kenapa ek nama 'teruja'.. hehe kalau korang nak tahu korang kena tgk kat blog die sendiri die teruja sbb apa.. haaaa..

korang nampak tak ic kat atas ni?ok aku mengaku aku sgt teruja nak ada ic mcm ni, permohonan dah dibuat, tak tahu lulus ke tak haha.. nak buat sendiri tak style lah kan.. sbb ramai gak dah dapat hak kerakyatan ni.. tak kan aku nak jadi PATI selama2nya hehe.. 

Due date 7 ogos pukul 10.00mlm

6 Comments
Tweets
Comments

6 Comments:

  1. haha..bobo jadi PATI ?? cmner lah gayanya kan..tak sabar pula ninie nak tgk ic blogger bobo..harap2 permohonan diterima lah ye =)

    nota: tutup kol 10 malam ye..salah tu..huhu..=)

    tanks join segmen bloglist ninie..kita tggu 10 blog bertuah yang bakal jadi ahli bloglist teruja ninie ye =)

    ReplyDelete
  2. eh haha..nasib baik tegur..dah betul kan :)

    ReplyDelete
  3. dalam blog pun ada pati ke imbobo huhuu?

    ReplyDelete
  4. iMBobo!!! pewit. sume org teruja dpt iC kan? heheh. cx pon join tau segmen ni. :) dpt tahu drp iMBobo la. terpandang new entry time tu. heheh jmpt singgah yuk Ninie Azriena ajak join BLOGLIST TERUJA

    ReplyDelete
  5. errrr.. dah terlepas waktu siaran.. hehehe

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...