Entry terbaru

Nuffnang Celebrates Blog Day



Nuffnang celebrates blog day, aku pon join sekaki untuk meraikan Blog Day ni hehe.. Oleh itu aku dengan besar hatinya nak promote blog-blog yang aku suka dan sering disinggah hehe.. 


Ini blog Kotak Bulat, ada yang dah pernah singgah x? kalau belum, korang patut singgah blog die ni.. Blog KB ni dah makin hampir untuk masuk ke dalam list 500 blog popular di Malaysia hehe.. betul tak KB? aku suka singgah sebab blog dia ni cool dan tak buat aku sakit mata nak baca entry dia. Entry2 pun agak santai. Template blog die cantik kan? :)


Ni pula blog HJ, die ni agak aktif blogwalking, mana je aku pergi mesti nampak die komen dulu hehe.. Blog dia sempoi dan banyak pasal kawan die haha.. tapi cerita dia buat org gelak sampai pecah perut. Kalau korang nak tengok entry pendek tapi komen banyak, korang try lah masuk blog dia hehe.. 


Haaa.. korang mesti dah kenal murai ni kan? alaaa murai si penipu tu.. haha.. murai ni kuat tidur haha gurau je. Blog ni kepunyaan Faridah Nazurah. Blog dia ni dah makin cantik dan maju hehe. Katanya dia buat blog untuk tempat meluahkan perasaan je, tapi best gak baca entry luahan perasaan dia hehe. Korang cuba p usha tengok! :)



Yang ni pula adik aku kat dunia blog ni hehe. Arnieza ni memang peramah sangat. Suka berkawan dengan dia. Korang cuba singgah blog dia, blog yang aku rasa sangat ceria. Sebelum die tukar lagu raya,ada satu lagu tu aku suka sangat dengar hehe. Katanya ada surprise malam raya utk aku, siap suruh aku online. Tapi semalam dia busy, aku pun tidur awal hehe.. lenkali lah ye :)



Haaa.. ni blog Izzati yang aku rasa korang wajib singgah, aku suka gak masuk blog dia baca entry. Entry dia panjang lah juga tapi korang akan rasa nak baca sampai habis hehe. Banyak info-info kat blog dia. Macam baru-baru ni dia ade kupas maksud khalwat. Serius weh aku tak pernah terpikir pun nak tahu maksud sebenar khalwat tu, yang kita tahu ia sesuatu perkara yang negatif kan? eh! korang masuk blog die dan baca kay? entry2 dia boleh membuka minda :)



Hehe ni siapa tak kenal Cik Wanie Doodle. Blog die ni pun salah satu blog yang aku suka sebab ceria. Orangnye comel eh eh eh.. haha marah boyfriend die kang hehe. Entry2 dia pun santai gak. Baru-baru ni dia ada share resepi.. haaa korang nak tahu resepi apa? sila lah ke blog dia hehe.. tuan blog ni rajin blogwalking tau! :)


HAPPY HARI RAYA BLOGGERS! 

11 Comments
Tweets
Comments

11 Comments:

  1. eh bobo jiranku..pilih blog aku??ahaha..terima kasih..aku dah tak sempat dah nak blogwalking ni..nanty di saudi plak..haha

    ReplyDelete
  2. wah, THUMBS UP! hehe :D

    ReplyDelete
  3. semua blog top2 ni..hee..

    Selamat Hari Raya..sempat bw pon sikit2 je ni..(^^,)

    ReplyDelete
  4. sesodap raso je cakap eden kuat tidur. haha cepat mintak maaf! hehe selamat hari raya jiran. thanks ye pilih blog org yg selekeh tu :)

    blog dh makin cantik? yeke? haha thanks to KB.

    ReplyDelete
  5. haha..itu je..?
    jom terjah.. haha..
    slamat hari raya.

    ReplyDelete
  6. wahh bagus2....selamat hari raya..;))

    ReplyDelete
  7. aaaa,..pengsan...
    hehehe.. mekasih sb pilih blog kb..

    ReplyDelete
  8. semua pernah singgah kecuali blog adik bobo tu hehe..ok nk terjah dulu :P

    ReplyDelete
  9. wawawa. tak sangka. thanks bobo :) saya tak sempat join! sedih gila gila kot. :(

    ReplyDelete
  10. Terima kasih untuk blog yang menarik

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...