Entry terbaru

Nuffnang memang terbaik!

Salam semua! fuhh lega telah selesai membalas semua kunjungan rakan-rakan blogger hehe.. semoga ketemu lagi ya! 

Malam tadi aku dikejutkan dengan tindakan Nuffnang  menarik balik status Glitterati yang telah sekian lama aku pertahankan.. korang tahu tak apa kesan jika status ini ditarik? haaaa.. ia menyebabkan jumlah Buffered Earning (BE) berkurang.. kalau korang berstatus Glitterati banyak lah sikit korang dapat hehe.. so, sekarang status aku non-exclusive ape citer? *tak de org kesah pun*


Korang pun mengalami masalah yang sama? Bertenang, jom kita tengok cara penyelesaian seorang rakan blogger ni iaitu Hazwan yang dah berjaya selesaikan masalah ni, nasib baik lah dia.. bila aku baca entry dia terus tergerak hati nak check akaun Nuffnang aku.. kechiwa dibuatnya bila melihat status itu telah berubah.. ni tengah tunggu dia kembali seperti dulu..

p/s: korang dah check ker? sila lah check ye :) 

32 Comments
Tweets
Comments

32 Comments:

  1. aku check tadi masi gliterati..ehe

    ReplyDelete
  2. hehe, dah tak gliteratti. :P

    ReplyDelete
  3. aku GLEEterati tapi jalan slow je.. yang penting enjoy blogging.. Ada rezeki ada ... kan. ;)

    ReplyDelete
  4. status masih sama.... xde ape2 perubahan lg..

    ReplyDelete
  5. biasa la tu..pernah terjadi tp kejap je dia tukar balik...dun wory..

    ReplyDelete
  6. dlu sy cmtu gak..huhu. lepas tu sy buang banner tu n guna banner bru..hehe

    ReplyDelete
  7. sy xda nufnang and xtau nk buat..hehehe..

    pape pn..usaha lg!

    ReplyDelete
  8. daripada dlu lagi mmg non exclusive,huhu

    ReplyDelete
  9. takder akaun nuffnang ..
    hehe ..

    ReplyDelete
  10. apalah naseb nuffnang kat belog akak tuh..huuh~~

    ReplyDelete
  11. xpe,,nanti dia ubah balik la tu..=)

    ReplyDelete
  12. bell punyer still tak berubah lagi..still ada lagi :)

    ReplyDelete
  13. alhamdulillah blm penh jadi lg...harap2 xdelah masalah...

    ReplyDelete
  14. wahhh..the chosen one ni...hehe

    ReplyDelete
  15. nieza x de nuffnang... ley ajo mcm ne wat tak.. kikiiki

    ReplyDelete
  16. fuyoh! bleh up duit raya lah taun nie hehe =')

    ReplyDelete
  17. gliteratti puase la iMBobo..hehe

    ReplyDelete
  18. takde nuffnang ~ HIHI .nanti die oke la tuh ~ :)

    ReplyDelete
  19. xy pon blm check jgk...ermmm myb x gerak kot..hihi

    ReplyDelete
  20. nasib aku masih maintain glitrti lagi.. hmm..

    ReplyDelete
  21. huhu..kesiannye..sbb blog satu lagi takde visitor eh?

    ReplyDelete
  22. owh..kenape titebe camtuu,nuffy problem eh.. :)

    ReplyDelete
  23. kenapa jadi macam tu pulak iM..?

    ReplyDelete
  24. wanie: a'ah hehehe

    Ezad: sebab ada antara 7 blog xde visitor lgsg dlm sehari..so aku dah remove semua just fokus blog ni je..nasib baik dah ok hehe

    ReplyDelete
  25. macamane buleh jadi macam tuh?

    btw thnx dtg terjah my blog...done folo u back..;)

    ReplyDelete
  26. Cik May: sbb dlm akta nuffnang mcm tu hehe... mereka yg glitterati tu mesti maintain pengunjung diblog sekurang2 1..tp masalahnya saya punya blog ada yg tak jaga, oleh itu tak de visitor heh

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...