Entry terbaru

Penipu si Murai tu!



Hehe tajuk entry tu just nak tarik readers je, jangan marah ye.. lagi pun aku nak kenalkan korang dengan jiran baru aku ni, die goda aku tadi hehehehe gurau2 jeee (marah bf die kang!) jom terjah blog die, lepas tu korang klik balik link aku supaya korang datang balik kesini hehe.. korang pilih je entry2 die kat atas tu.. :)

Happy Blogging!

p/s: terima kasih kpd mereka yg sudi like fanpage iMBobo hehehe (promote skit) 

15 Comments
Tweets
Comments

15 Comments:

  1. tak boleh nak klik..dah sesat nie..GPS dah hilang.haha

    ReplyDelete
  2. uik ada jiran baru ? waaa syoknya

    ReplyDelete
  3. wah ada jiran baru lah!
    tahniah..hehe

    ReplyDelete
  4. abg nk tw.. mse first2 join segmen abg.. nieza pk pemilik imbobo nih pompuang... kuang3

    ReplyDelete
  5. murai.com.

    hihi, just kidding. pandai abang cari title entry yg meletop kan? huhu..

    Mira kembali :)

    http://aylliarimasiprincess.blogspot.com/2011/08/syukur-alhamdulillah.html

    ReplyDelete
  6. Encik bobo nie kontroversi betul.Igt apa td Hehe

    ReplyDelete
  7. ape beza penuipu dengan penipu? arghh kompius sudah hahahaha

    ReplyDelete
  8. wah, maju2.. ada jiran =)

    p/s: buat skrol utk comment ni memberatkan blog x?

    ReplyDelete
  9. oouh murai si penipu nih :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...