Entry terbaru

Perdana Menteri message aku...


Salam guys! Semalam aku buka twitter account aku yang dah bersarang tu.. cuba tuka aku jumpa apaa? cewah,nak bermanja pulak aku nih haha.. ni aku jumpa message dari Perdana Menteri kita, cer tengok...
Haaaa.. bangga gila aku dapat message dari dia! walaupun dah lama baru aku perasan haha... susah je dia message aku, aku tak message apa-apa pun kat dia.. hehehe korang ada? :P

p/s: betul ke ni DS Najib?hahaha... hentam sajalah labuu..


Aku ada masuk satu segmen teka gambar, aku menang tempat pertama!! haha
Cik Hippo kata hadiah dia bagi lambat sikit hehe gurau2 je.. :)
Tengok SINI

46 Comments
Tweets
Comments

46 Comments:

  1. waaa ~ untung la XD .tp ain ade dpt gak text cmtu :) ain rse die mmg bagi sume org kot .

    ReplyDelete
  2. biar betik bro..DSAI tk msj2 aku lg ni..ni jeles ni.. kih kih kih

    ReplyDelete
  3. hehe untunglaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa........ :D

    ReplyDelete
  4. pm tu...bukan calang2 hahah

    ReplyDelete
  5. Bobo ni bukan takat pemes kat blog.. kat twitter pun pemes eh...

    p/s: sis xde akaun twitter.. hehehe

    ReplyDelete
  6. teruja bebeno die erk dpt msg drp PM ehehe..ape pun tahniah menang tempat pertama :)

    ReplyDelete
  7. aku yang suh PM hantar mesej kat jiran aku.aha

    ReplyDelete
  8. wa...smgt 1 malaysia tol la mr najib.. :D caya la..(aku xtaw nk komen ape sbnanye..haha)

    ReplyDelete
  9. ntah2 yg bg msj tu,memg die da setkn sistem bg msj kat sume orang..pdhl bukn pm btol pon yg taip.hahah :P

    ReplyDelete
  10. weeee.. gempak tu.. dasat2.. setakat nih.. ngn yb2 jew la nieza msj.. uhuh

    ReplyDelete
  11. I follow DS Najib twitter too but never get reply like what u've got!!! Waaaaaaa....

    ReplyDelete
  12. tahniah menang contest~share share la adiah!

    seronok la tu dapat msg dr PM. saya tak ada.

    ReplyDelete
  13. ceh blgak seyh PM htr msj hakhakhak..

    ReplyDelete
  14. Tahniah!! utk kedua-duanya...

    ReplyDelete
  15. fuyooh hebad tu!
    apa rahsia anda pakai? cer cite cer cite. =P

    ReplyDelete
  16. wow..kira btuah tu PM msj..bkn senang tau..hehe

    ReplyDelete
  17. haha...hebakkk lah...:P

    ReplyDelete
  18. nanti tolong sampaikan salam Mira dekat Perdana Menteri ye, cakap Mira nak dtg raya.. :)

    anda komentator setia saya, jom lihat ini : http://aylliarimasiprincess.blogspot.com/2011/08/got-new-blog-special-for-commentator.html

    ReplyDelete
  19. dashat ni imbobo huhu pm tu..kalau bro pun bangga

    ReplyDelete
  20. kalau betul pm,alhamdulillah,kalau bkn pm pun alhamdulillah,..

    ReplyDelete
  21. Janji muka PM kat situ sudah.. :D

    ReplyDelete
  22. keh2... tahniah ye imbobo... hurm... yer ke dari pm tu???

    ReplyDelete
  23. ye? peh..hebat tu..aku tak dapat lagi..huhu

    ReplyDelete
  24. erk..wahh..kamceng la kau dengan PM ye!

    ReplyDelete
  25. wahh~ PM bg message tu,hihi^^

    ReplyDelete
  26. hahhahaha...nasib bek bukan DS rosmah yg send...kalu tak abes kecoh dashboard..haha

    hadiah dye baju raye beli sendiri :P

    ReplyDelete
  27. wahhh..sure cabel besar nie...hehehe..:)

    ReplyDelete
  28. haha .. so .?
    kena ucap thniah la neyh .? :P

    ReplyDelete
  29. ingat ke ape tadi, hehe :P

    p/s : untunglah menang XD

    ReplyDelete
  30. Hehehe.. Saya pun ada dapat jugak kat twitter & email. Cuba bukak email. Rasanya siapa yang follow akan dapat mesej yang sama dari Auto Responder..

    *Tahniah kerana menang segmen. Saya tak sabar-sabar menunggu keputusan contest AF.. :D

    ReplyDelete
  31. aha..sukenye iMBobo..happy2 slalu :)

    ReplyDelete
  32. opocot ! tanjat boboi . muahaha
    cewah !! DS Najib tue :P

    ReplyDelete
  33. wah2...best2....PM kta pun maju da...hahahaha

    ReplyDelete
  34. gua siap manja2 dngan dia kot... ahahaha

    ReplyDelete
  35. nak sapa twit PM jugak lah nanti :)

    ReplyDelete
  36. eleh..sy fazli yg lagu asmara tu mesej kt twitter tau :p (ayat dengki)

    imbobo ada sesuatu utk bobo
    http://suterakasihyann.blogspot.com/2011/08/jom-join-bloglist-myna.html

    ReplyDelete
  37. ala..PA Najib yg reply..tak pun operator..kih3...

    ReplyDelete
  38. tak penah lak follow najibrazak..hehe..hadiah ape tu dapat?

    ReplyDelete
  39. yeahhh..hari ahad nie perdana menteri kita datang sini..dapat jumpa dye...wekk..:P hehe...nak tau x..sarah dpt kad raya dari perdana menteri...percaya x..??? hehe..

    ReplyDelete
  40. admin kowt yg post tu...hahaha...

    ReplyDelete
  41. walaweh,, aku da jumpa dato sri najib face to face~~ skali dia putih melepak da,,, hehe smart minister! ^_^

    ReplyDelete
  42. owh..twitter rupanya..aq tak aktif sgt twitter ni..hee~

    p/s : tahniah menang tempat pertama..=D

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...