Entry terbaru

Review Senario Ops Pocot



Salam semua! siapa dah tonton filem Senario yang terbaru ni? Just nak ulas sikit pasal filem ni hehe.. in the begining pun dah kelakar haha.. Dalam filem ni Azlee, Mazlan  dan Wahid guna nama betul masing-masing sama macam filem Senario yang lepas2 juga, tapi karakter diorang lain sikit.. Si Azlee jadi lelaki lembut, Mazlan penakut, dan Wahid cepat panic bila panic hidung dia akan berdarah hehe..

Disebabkan itu bos diorang hantar memasuki kem Ikatan Relawan Malaysia (RELA). Masa dalam latihan ni lah diorang berkenalan dengan buah hati masing-masing iaitu Azie, Mala dan Ann.. 

Bagi aku lawak Senario ni ada gaya tersendiri, aku membesar dengan lawak2 Senario :) Diorang ni sepatutnya jadi legend, tapi aku tak paham kenapa Apek seorang diangkat padahal Senario lagi lama kot.. :p Sekarang ni dah banyak kumpulan lawak mucul hasil program Rajalawak seterusnya Maharajalawak.. tapi orang tetap juga datang panggung nak tengok Senario hehe..




13 Comments
Tweets
Comments

13 Comments:

  1. betol2 !! setuju dgn Imbobo..kita membesar dengar lawak senario.. sampay sekarang ada satu habit luarbiasa gara-gara senario..haha...ape habit tu..rahsia la..hihi

    ReplyDelete
  2. tau xpe...lawak diorg terbaek..

    suke diorg nyanyi dgn mr.os..srius lawak diorg mnjadi..

    TERBAEKKKK!!!..:)

    ReplyDelete
  3. nak tgk la balik nie.. heheh
    tp betul la..
    asal lak apek ek jadi legend?
    apek pn xde la lawak mne..
    opss.... heheh

    ReplyDelete
  4. haha. . ryn bru tgokk smlm kowt..
    agk ktinggalan zaman laa :)

    ReplyDelete
  5. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  6. jaran plak aku tengok movie senario ni..ahaha..

    ReplyDelete
  7. dulu2..aku suka gak tengok senario ni..tapi sekarang cam tak bestlah..balik2 benda sama 3 lelaki ada awek 3 pompuan..bosan!hehe..tu pendapat akulah..=)

    ReplyDelete
  8. bole tahan la citer die..hehe...

    ReplyDelete
  9. ye ker?
    bila tengok movie dorg before this lawak de macam lebih kurang...
    probably yang nie different kot as dorang belajar dari kesilapan n avoid benda2 cliche...

    nak tengok jugak la... :)

    ReplyDelete
  10. semalam nak download citer nih.. tapi lembab sangat line ternet semalam.. huhuhu.. lawak senario memang best.. dulu2 paling suka lagu2 diorang... santai jer dengar..:)

    ReplyDelete
  11. belum tengok lagi.. best ek?

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...