Entry terbaru

Rilek Sebentar Mau Promote Bog Anda




Jom join segmen Releks Sebentar ni, dia nak promote blog siapa yang join.. Jom kita join sam-sama ye?hehe klik pada banner diatas @ SINI ... Aku suka tengok header die ni sebab nampak ceria :D

Update: nampak tak tajuk entry tu pelik?haha aku nak salahkan keyboard aku ni.. thanks to Mejuez sebab sedarkan aku haha.. tapi aku dah submit link, malas nak betulkan hehe..


12 Comments
Tweets
Comments

12 Comments:

  1. like.. kikikik

    tak de button like la.. =D

    ReplyDelete
  2. keh keh keh

    nampak sangat tertypo tu... tajuk tu betul ke bog?

    ReplyDelete
  3. sempoi gile segmen die.. haha

    ReplyDelete
  4. rajinnya..hehe..nnti promote blog ni sama..kih3..

    ReplyDelete
  5. ya.....warna header tu ceria la....hehe

    ReplyDelete
  6. ya salah keyboardkan??? ish.. ahahahahahahah.. saya pon join gak..:)

    ReplyDelete
  7. bertuahnya tuan punya belog...bila lagi nak promote belog kita...tetiba~~hehehe

    ReplyDelete
  8. baru sedar, tajuktu aku copy je..tuan punye blog kot hhehehe

    ReplyDelete
  9. selamat menjoin bro..haha

    ReplyDelete
  10. dari segmen yang sama ;)

    jom lepak2 main game dan menang :)http://kittykucingaku.blogspot.com/2011/08/game-all-around-world.html

    ReplyDelete
  11. salam kenal.singgah sini dari segmen rilek sebentar n da folo blog ini :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...