Entry terbaru

Saya menang Blobby Plush!!!


Thanks to Nippon Paint sebab memilih iMBobo as one of lucky voters! :) Korang nak tahu iMBobo dapat apa?

v
v
v
v
v


Comel kan? jangan jealous ok! hehehe.. Nippon Paint bagi ni sebab iMBobo terpilih sebagai voter bertuah untuk "i like my home contest' ... iMBobo masuk jugak tapi tak berjaya ke next stage.. so jadi voter jelah hehe.. tak sangka plak boleh menang.. haritu menang GA dr mama shifa sebab vote die lah.. hehehehe thanks again NP :)

p/s: sambil menyelam minum air ribena :)

19 Comments
Tweets
Comments

19 Comments:

  1. comelnya.. suka kaler hijau atas tu :D

    ReplyDelete
  2. ape tu? mcm teddy bear ke?hehe

    ReplyDelete
  3. u're very lucky! comey2....

    ReplyDelete
  4. huhu.. murahnye rezeki.. kalau syuzi masuk ape2 contest.. JANGAN HARAP lah nk menang.. even saguhati pn mimpi lah... (T_T) .. hai naseb.. naseb... :P

    ReplyDelete
  5. dapat patung dia eh? alaa. nak!!!!!!!

    ReplyDelete
  6. wah..bobo nk satu patung tu..leh la hihi..:P

    ReplyDelete
  7. untungnya imBobo..nak satu boleh tak??boleh ye..hehe..:p

    ReplyDelete
  8. nak jeles jugak boleh? hehe. tahniah :)

    ReplyDelete
  9. wow..jeles lah! hehe.. cutenya.. eh2.. minum ribena ea....batal pose..! hehehe.. ;p

    ReplyDelete
  10. thanks semua hehe..dapat satu je mcm mana nk share?hihi..

    ReplyDelete
  11. waa, rasneye mcm penah join contest nippon paint..tp xpenah update pn..keke..tahniah ye..

    ReplyDelete
  12. ala..bestnye abg bobo..xnak bg kat cik satu ke?huhu

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...