Entry terbaru

SEGMEN : BLOG GUA BERAT TAK



Ni segmen Tia, rasanya dah lama dia tak buat segmen kan?aku tak nak lepaskan peluang untuk join hehe.. korang yang nak tahu apa pendapat readers tentang blog korang jom join segmen ni, klik pada banner @ SINI ye..

Blog Gua berat tak? aku timbang tengok memang berat sikit tapi entry laju je keluar cuma sidebar lambat loading.. berat sesebuah blog sebenarnya subjektif, sebab boleh jadi berat disebabkan pelbagai faktor betul tak? tapi kalau word keluar satu-satu tu memang dah parah hehehe... korang rasa blog aku berat? meh bagitahu meh haha..

p/s: rasa xsihat pula ni aduh... :(

18 Comments
Tweets
Comments

18 Comments:

  1. blog ni tak lah berat sangat pon. entri cepat je kua. ^^

    oh, tak sihat ke.. makan ubat.. ^^

    ReplyDelete
  2. tak la berat sangat ..kira cepat jg kalau masuk guna streamyx 2mbps..blog aku lagi berat walaupun semua code aku dah kompress..('',)

    ReplyDelete
  3. haha..berat sikit bobo

    ReplyDelete
  4. blog xde la berat sgt..tp nmpk sikit berat la..tp xsgt la..okeh lagi.kira okeh lagi boleh scroll dgn laju..

    psst : jga kesihatn yg tok bobo..:)

    ReplyDelete
  5. hi jiran, blog awk yg sempoi ni sidebarnya agak berat. mybe banyak sgt element yg awk letak kot. hehe terlebih komen ke? jgn amik hati tau.

    chill yo :P

    ReplyDelete
  6. ok la... bese tang pic sangkut loading...tapi kadng2 waktu2 terpinggir... heheh

    ReplyDelete
  7. kalo sy, janji entri cepat keluar, yg lain2 tu bonus saja hehe..sbb sy nk baca entri saja :P

    blog bobo okey cepat terbukak, cuma widget2 tu la lmbt appear..

    semoga cepat sembuh ye bobo..kalo rasa mcm nk demam2 tu, cepat2 mkn ubat..sy pon baru sembohh ni..hoho

    ReplyDelete
  8. nk kate ringan x..nk kate berat pun x..he..okay :)

    smoge cepat sembuh ea..

    ReplyDelete
  9. blog ni tak berat lah. sekejap je loadingnya. jom komen blog saya pulak.

    http://faridaheizzati.blogspot.com/2011/08/segmen-blog-gua-berat-tak.html

    ReplyDelete
  10. ada sikit je berat..hehe,,tak banyak pon..tp xtaw ape yang berat..:)

    ReplyDelete
  11. blog ni tak berat sangat, tapi tak ringan sangat..hehe.okayla, tunggu sekejap;)

    ReplyDelete
  12. blog ni pun ringan :) cepat loading

    ReplyDelete
  13. sebab tu , sidebar mesti diletakkan disebelah kanan . misal kata bahagian sidebar ada widget yang sangat berat , lepas tu pulak letak dekat sebelah kiri memang entri akan lambat keluar . kalau letak sidebar sebelah kanan , kalaupun sidebar penuh widget ke apa benda , entri masih boleh keluar dulu . so , orang takkan kisah kalau pun bahagian sidebar lambat keluar ..

    thanks join :)

    ReplyDelete
  14. ok ajea~~~ smgt rye gteewww~~ huk!

    ReplyDelete
  15. hahahha sory2 buke bnyk2 tab an.. tue pasal.. td eda rse eda komen de lgu rye an?? sory2 clap hehehe

    ReplyDelete
  16. ok je blog iMbobo nih..
    laju je..
    so x beratla..hehe









    luv:
    cik ana ^__^

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...