Entry terbaru

Segmen BLOGLIST RAYA cik purple | 2011



Siapa nak  freebies e-card raya special dari CP? jom join Segmen Bloglist Raya Cik Purple ni.. tadi CP ajak join, iMBobo pun join sebab menarik gak segmen cp ni hehe.. kalau korang nak join jom usha syarat mudah, klik pada banner @ SINI ye... :)

p/s: mlm ni tak dapat bw lama-lama huhu.. keadaan tak mengizinkan..

10 Comments
Tweets
Comments

10 Comments:

  1. sibuk shopping ke? ahaha... :D

    ReplyDelete
  2. segmen bloglist? jd untuk raya je..err..cam tak berbaloi je wat entri tp cume duk kat bloglist sebulan je..

    ReplyDelete
  3. yana: hehehe mana tahu?skodeng yeee..

    cik bell: :))

    udin: jom join skali :)

    kb: hehe join tanda support :)

    ReplyDelete
  4. tingtong.. cp dtg sini terjah.. :) thanks sudi join! :) cp sgt hargai.. :)

    @kb: a'ah tuk sebulan..:) tak berbaloi ker?? ermm tp cp penah jumpa gak blog yg tukar bloglist sebulan skli.. xpe la.. klu mcm tu cp extend setahun.. smpai raya tahun depan.. amcm??haha...:P klu sudi, join la..;]

    ReplyDelete
  5. singgah sni dr segmen CP..i follow :)

    ReplyDelete
  6. datang terjah blog smart dr segmen cp,,

    ReplyDelete
  7. blogwalking sini..hik2..anis pown termasuk dalam bloglist CP ^_^

    ReplyDelete
  8. salam..
    join jugak segmen ni.. huhu..
    slamat berpuasa dan selamat hari raya..
    be frend k..

    http://zulfattah.blogspot.com/

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...