Entry terbaru

Segmen CP | Jelajah Anak Malaysia 2011


Salam Ramadhan semua! :)  masih hangat lagi sambutan bulan puasa ni..masing2 ambil kesempatan wish kpd teman2 blogger dan buat entry2 utk santapan rohani.. alhamdulillah..iMBobo terima jemputan utk join segmen CP ni..jom join? 


Saya bangga menjadi anak Malaysia kerana Malaysia merupakan salah sebuah negara membangun yang sangat unik.. Malaysia mempunyai rakyat yang pelbagai bangsa, budaya dan agama namun dapat mengekalkan keamanan walaupun sentiasa menerima cabaran. Keunikkan yang kita miliki ini sepatutnya dijadikan aset yang bernilai dan perlu dijaga bersama. Kejayaan sesebuah negara itu mencerminkan negara itu memiliki rakyat yang bersatu padu.

Anak Malaysia ditag:

10 Comments
Tweets
Comments

10 Comments:

  1. jelajah jangan tak jelajah
    d salam ramadhan yea imbobo

    ReplyDelete
  2. sy support ea.. :)
    Slmt berpuasa..

    ReplyDelete
  3. eeerrrrkk.. saye sebenarnya... malu nak cakap.. TAPI.. cakap jugak lah...
    saye sebenarnya anak alien kat Planet Pluto sane tu... \
    ekekekekek... (^___^)

    ReplyDelete
  4. jgn marah.. bulan pose x elok marah2.. kui3

    ReplyDelete
  5. thanks sudi join! :D teharu jap..:D jom jelajah! :) http://littlequeenstory.blogspot.com/2011/08/senarai-segmen-jelajah-anak-malaysia.html

    ReplyDelete
  6. sy anak Malaysia ! ;)

    ReplyDelete
  7. wah..mcm nie la anak malaysia..

    ReplyDelete
  8. salam 1 malaysia dari cik paro!

    ReplyDelete
  9. salam perkenalan,

    kancil datang dari segmen CP

    ReplyDelete
  10. cayalah Bobo.. Semangat patriotik betul!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...