Entry terbaru

SEGMEN : GUA KIDAL KE GUA KANAN KE, GUA PUNYER SUKA LAH!



Salam semua! :) kali ni gua kembali hehe.. gua nak join segmen Cik Azeelia ni, tengok lah tajuk kat atas ni, gerun tak?haha.. lu orang rasa gua kidal ke kanan? hehe siapa teka betul, tepat dan pantas di ruangan komen ini gua akan review blog dia malam ni hehe.. sebab hari ni gua bz skit, malam baru free :)

Eh! lu orang tak join ke? jom klik SINI, jgn klik kat header tu, nnt korang dtg sini balik plak hehehe..

p/s: malam ni gua update jawapan utk Cik Azeelia, hehe.. dah like fanpage iMBobo?

SELAMAT HARI KIDAL SEDUNIA!!

14 Comments
Tweets
Comments

14 Comments:

  1. emmm due2..haha eh sy tag awk utk GA tw, nnt dtg tgk k :)

    http://antooungu.blogspot.com/2011/08/ga-kad-raya-duit-raya-fairus-ibrahim.html

    ReplyDelete
  2. dah cakap selamat hari kidal sedunia. sah sah la iMBobo ni kidal. hehe ye dak ? :D

    ReplyDelete
  3. aku rasa ko ni bukan kidal la...ahaha

    ReplyDelete
  4. hari kidal sedunia pon ade..adeh..haaa..wish kat anis cepat..patt la si saiazuan wish kat anis semalam..

    ReplyDelete
  5. bagusnya dah ada hari kidal sedunia... siapa yg istihar ni...

    ReplyDelete
  6. sama la aku pun kidal jugak ni.. kih kih kih..

    ReplyDelete
  7. Plak da.. Men teka2.. Mmg celaru identiti ni.. :)

    ReplyDelete
  8. kidal ke tak ni? hehe
    konpius cek ^^

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...