Entry terbaru

Segmen : Jom beraya bersama2

Salam semua!


Tadi Cik Anon ajak aku segmen die, katanya nak buat bloglist baru..  eh!, Cik Anon tu Cik Miezah lah, die lah Cik Anon.. kalau tak percaya, pergi tengok url blog dia hehe..

Malam tadi aku tak berkesempatan nak buka blog, pagi ni buka  tengok ada blogger yang baik hati bagi aku e-card raya hehe.. korang dah dapat? cuba pergi blog mereka berdua ni, entah-entah nama korang tersenarai sebai penerima e-card raya ni hehe :)

Dari: Cik Syaza



Dari: Cik Sha


Terima kasih kepada mereka berdua sebab buat e-card raya ni hehe.. petang ni nak buat dodol, korang dah reti buat?haaa.. kan aritu dah bagi Tutorial Dodol? hehe...

Diatas kesempatan ni aku nak ucapakan sekali lagi hehe Selamat Hari Raya Maaf Zahir Batin kpd semua bloggers dan Cik Miezah Ismail. Mana lah tahu kekadang penulisan dan pendapat kita tak diterima orang kan.. hehe :)

p/s: happy blogging.. chill yow! :)

26 Comments
Tweets
Comments

26 Comments:

  1. selamat hari raye abg... jemput la dtg umh yekk

    ReplyDelete
  2. untOnglah dapat e-card..

    ReplyDelete
  3. mcm menarik:) n mcm nk join lah :D hihi

    ReplyDelete
  4. wah! bobo nk wat dodol? nk boleh?..nk wat koleksi..haha

    btw, salam lebaran jugak utk bobo ^^,

    ReplyDelete
  5. selamat hari raya imbobo,,
    maaf zahir dan batin ^_^

    ReplyDelete
  6. jangan lupa bagi sikit dodol tu kat jiran sekali.. hehehe

    ReplyDelete
  7. raya oh! raya..hee..
    Selamat Hari Raya...:)

    p/s : aq pernah ucap selamat hari raya ke kat sini...lupa..hee~

    ReplyDelete
  8. haha..comel btol segmen ni..........salam lebaran..byk dapat kad raye ke taon ni?

    ReplyDelete
  9. hehe..selamat hari raya!

    ReplyDelete
  10. selamat hari raya !! **mcm awl sgt plak wish ni..hehehe

    ReplyDelete
  11. elehhh suke lettewwwwww! haha!



    eh napa blog ni takde feed eh? ke bloglist yg masalah eh? hmmmm

    ReplyDelete
  12. blog abah tk famos..itu pasal tk dapat.huhuhu

    ReplyDelete
  13. cute la kad raya tuh!! hihi~..

    ReplyDelete
  14. cute banget sih e-card raya nya.

    setakat baru dapat satu kad raya dari bestfriend sendiri.hukhuk.

    ReplyDelete
  15. slmt hari raye bobo! :))

    ReplyDelete
  16. thanks bobo sbb sudi terima e-kad saya :)

    e-kad tu khas buat semua pembaca di blog saya, silakan ambik semua hehe

    ReplyDelete
  17. selamat hari raya...('',)

    ReplyDelete
  18. selamat hari raya bobo..:) eh buat dodol?larat ke nak kacau? :P

    ReplyDelete
  19. sorry sngt2 ..
    miezah dah siapkan ..

    http://aku-ar-anonymous.blogspot.com/2011/08/senarai-nama-segmen-jom-beraya-bersama2.html

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...