Entry terbaru

Segmen : Miezah IsmaiL ajak join bloglist


Guys!! Miezah IsmaiL ajak join bloglist die!! SINI joom.. hehe.. aku suka tgk panda mata layu ni hehe.. die capture gambar ni masa panda ni lepas berbuka kot hahaha.. tapi comel mcm panda KB :)

Blog Miezah cantik sebab ade header yang comel tp mungkin font die boleh ubah sikit utk tambah kejelitaan blog hehe.. kalau Miezah nak tukar scroll bar boleh tgk SINI mungkin boleh buat blog Miezah bertambah cantik :)

6 Comments
Tweets
Comments

6 Comments:

  1. wow...nak join jugak lah
    d visit mine at
    http://acapsuur.blogspot.com/2011/08/still-life-comic-1-once-upon-time.html

    ReplyDelete
  2. sempat pulak lagi Abg Imbobo komen pasal blog cik mieza tu ye? hihi.. nanti Mira join segmen dia. :)

    ReplyDelete
  3. terima kasih imbobo sbb sudi join dan komen blog kita .. ^_^

    ReplyDelete
  4. salam ramadhan..

    Yana singgah sini. Dari sgmen yg sama. Happy blogging yah.. :)

    ReplyDelete
  5. sya mmg hari2 singgah... hehehehe :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...