Entry terbaru

Segmen Raya : Mercun Kegemaran Aku



Mood nak raya dah ni, so mood nak menulis macam berkurang hehe.. otak fikir raya je.. tapi jangan risau, aku still akan bertandang ke blog korang raya ni hehe..  eh korang! jom join segmen ni..

MERCUN KEGEMARAN AKU

Mercun Bola
Haaa,, mercun ni mmg favourite aku, entry yang lepas aku pernah cerita macam mana aku main mercun ni, ingat tak? tak ingat tape.. this is best broo! kalau nak main kena hati-hati ok? tersilap langkah boleh jadi macam ni..

Bahana Mercun
Inilah akibatnya bila dah tersilap langkah atau cuai. Cantik rupanya tulang jari manusia ni kan? hehe.. pada adik-adik yang baru nak join bidang ni, belajarlah dengan yang mahir supaya anda tidak hilang jari. Nantilah aku buat entry kepentingan jari hehe...

Kalau korang berminat join segmen santai ni boleh klik pada banner yg kat atas tu ye.. bukan banner iMBobo tu, klik pada banner segmen hehe.. @ SINI

tips: hati-hati main mercun, biar putus jari jangan putus kepala :)



25 Comments
Tweets
Comments

25 Comments:

  1. banyaklah bobo nih. biar putus jari konon. kang buatnya putus nyawa sekali jangan menyesal tak sudah lak. hish mercun2 ni bahaya lah. ( membebel style makcik2)

    ReplyDelete
  2. xsanggup den nak nengok gmbr tuh..huhuhu

    ReplyDelete
  3. takutnya tengok tangan tu... huhu.. x suka main mercun.. takut...

    ReplyDelete
  4. err tak berminat.
    tak marah kan ?
    haha

    ReplyDelete
  5. woahh,rajinnya join segmen,best of luck ya, selamat hari raya, minta maaf salah silap:)

    ReplyDelete
  6. Serius tak berani nak tengok gambar tu. naik bulu roma ni.

    join jugak :)
    http://dayahpunyerbelog.blogspot.com/2011/08/segmen-raya-mercun-kegemaran-aku.html

    Selamat Hari raya!

    ReplyDelete
  7. bobo,mercun bola tu,ca'ah dok buat halau kera blkg umah ja. hari2 blh main. hahaha

    ReplyDelete
  8. err...ye tulang mnusia mmg comey
    =.="

    ReplyDelete
  9. mercun ketupat pun terbaik... :)

    ReplyDelete
  10. mercun bola mmg bahaya pun... huuu

    ReplyDelete
  11. ngeri plak tgok gambar jari tu
    arghhhhhhhhhh

    ReplyDelete
  12. scary nye gambar. huhu..

    yana tak penah maen mercun.. (loser) T_T

    ReplyDelete
  13. main pop pop la kalo gitu.. haha..

    ReplyDelete
  14. haha..hancur terus..
    aku pernah kena doe macam ni.. tapi tak r kuat cam tu.. haha..
    slamat hari raya.!Mbobo

    ReplyDelete
  15. da pning2 lalat da tgk gmbr uh . aiyoo .
    takot .! =="

    ReplyDelete
  16. kit main mercun pop pop je..haha
    takut hilang jari..he;p
    hati2 iM :)

    ReplyDelete
  17. NAK MUNTAH AKU TENGOK GAMBAR TUUU .
    MERCUN AKU PULAK MERCUN TEBUAN !! SYOK TENGOK DYE TERBANG .. HEHEHE ^^

    ReplyDelete
  18. Abah suka mercun bawang..hehehe bunyi letupannya sampai itik dan ayam pun ketawwa..hehehe

    ReplyDelete
  19. shera paling tak gemar mercun... dulu sepupu pernah baling mercun kat shera... terus fobia sampai sekarang...

    ReplyDelete
  20. mcm tgn raksasa da..takutttt~~

    ReplyDelete
  21. Syuzi men bunge api jer.. Hihihi

    ReplyDelete
  22. (⁀‵⁀) ✫ ✫ ✫
    `⋎´..✫¸.•°*”˜˜”*°•.✫ ✿¸.•❤••❤•بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •❤••❤•.¸✿
    * _Π_____* ˚ ˚✰˚ ˛★* 。 ღ˛° 。* °♥ ˚ • ★ *˚ .ღ
    /______/~\SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI ˚ ✰* ★
    | 田田 |門| ˚. ★ ˛ ˚ ✰。˚ ˚ღ。* ˛˚ 。✰˚* ˚ ★ღ ˚ 。✰ •* ˚♥
    Dikesempatan ni saya ingin meminta maaf dari ujung rambut hingga ujung kaki jikalau ada b'gurau t'kasar bhasa , t'salah kate , t'marah t'pukul sesape , halalkn mkn minum jikalau ada & slh silap ampun maaf diminta .. SALAM LEBARAN : )

    ReplyDelete
  23. apesal seh letak gambar last tu? geli gilaaaa.

    ReplyDelete
  24. sgmnt gini pon ada
    hehee
    fara xpnh men mercun
    pgg pon xpernh
    so cam xder je kegemrnnye
    haha

    ReplyDelete
  25. menakutkan je picture tu..huhuhu...allah da buat perfect kita dengan jari yg ada isi nye..skrg da tinggal tulang..=(

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...