Entry terbaru

Sekali Lagi




Korang dah tengok cite ni?best wooo.. walaupun ade yang kata Lisa Surihani ni over masa berlakon, aku tak rasa macam tu..hehe sorry ye.. sebab bagi aku dia best! cuma sebutan 'R' die je tak normal...

Ada siapa-siapa yang tak kenal Shaheizy Sam tak?jgn tipuuu.. Bintang Paling Popular tu.. dia ni memang hebat dalam cite ni, sebab sebelum ni asyik tengok dia berlakon normal, tapi dalam cite ni tak normal..

Mia sara si kecil molek ni pun boleh tahan lakonannya daripada cite Papadom dulu tu.. dalam cite ni dia banyak bercakap sikit.. memang comel giler lah..hehe

Bront Palarae pun hebat gak, kalau tak silap dia pencapaian luar negara dalam bidang lakonan.. lupa dah dia menang apa aritu..hehe..

Cerita ni secara keseluruhan aku bagi 4 bintang, pelakon tak ramai tapi jalan cerita mantap.. plus! pelakon-pelakon pun hebat-hebat..
Terbaikkk!!

p/s: aku baru je nak buat contest kat fanpage iMBobo tu, tapi Cik Epal pula tak setuju, so tak jadi buat.. hmmm...


18 Comments
Tweets
Comments

18 Comments:

  1. suke bront blakon..die misteri..i loike -_^

    ReplyDelete
  2. yup..dah tengok..paling suka mia sara..bijak n cute..hehe

    ReplyDelete
  3. memang best citer nie. tengok banyak kali pun tak puas ! :)

    ReplyDelete
  4. waa sampai skang x tercapai nak tengok

    ReplyDelete
  5. waa sampai skang x tercapai nak tengok

    ReplyDelete
  6. Shera dah tengok dah citer ni... Memang best la... Tak rugi tengok... Adik - adik shera pun semua suka citer ni...

    ReplyDelete
  7. aku dah tngok . mia sara aset terpenting .

    ReplyDelete
  8. cite nih da lma kt wyg kan??
    mmg ad dgr rmi y kta cite ni ok..

    ReplyDelete
  9. xtengok lagi tak tau la best ke x.. haha~

    ReplyDelete
  10. Mira dah tengok movie ni, sedih sangat.. meraung raung Mira tngok :P

    http://aylliarimasiprincess.blogspot.com

    ReplyDelete
  11. comel je bdk kecik tu kan?

    ReplyDelete
  12. tak tgk lagi la bobo huhu :(

    eh, kenapa tak jadi buat contest?huhu

    ReplyDelete
  13. kat astro ada lg x eh? sis blm tgk lg citer ni

    ReplyDelete
  14. Tak tengok2 lagi cite ni. Ai kan selalu ketinggalan bab2 filem nih. huhu

    ReplyDelete
  15. aisehh... belum tgk lagi pun... best sgt ke bro..?

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...