Entry terbaru

Spontaneous Thursday: Aaron Aziz Bergaduh


Siapa yang dah tengok filem KL Gangster? Rugi lah kalau korang tak tengok sebab dalam filem tu Aaron Aziz bergaduh. Memang lah kan? tak kan dalam cerita action macam ni die nak jadi Seth Tan pulak! hehe..


Khamis yang Spontan!
Chill ok! hehe..

p/s: nak kemas rumah jap :)


32 Comments
Tweets
Comments

32 Comments:

  1. style kot cara dorang fight dalam filem KL Ganbgster ni..(^^,)

    ReplyDelete
  2. Lepas tgk cite ni..rasa nak menumbuk orang je rasanya..itu lah bahana filem-filem mcm ni..itu kita yang dewasa rasa mcm tu..bayangkanlah budak-budak tengok..tak tau nak cakap lah abah..skrg ni diaorg siap tiru sama mcm apa dlm filem tu..adoooiiii

    ReplyDelete
  3. hye,..blog sy kena hack. follow awk balik yah wit new blog,..sorry =(

    ReplyDelete
  4. bahha.. klo die jd seth tan kt KL Gengster.. ade x jd KL Gengster la.. jd.. KL romantikoooo....

    ReplyDelete
  5. 'abg' aaron ensem.HAHAHA...

    ReplyDelete
  6. KL gengster, ntah..fee tgk mcm tuh je..haha..tak tahulah nk kata best ke tak..umppphh..

    slmt berkemas umah :D

    ReplyDelete
  7. tak tengok lagi lah..kena tengok ni..

    ReplyDelete
  8. owhhh aaron aziz!!! hehe

    ReplyDelete
  9. saspen je bobo ni hehe

    ohh aaron aziz :P

    ReplyDelete
  10. dah tengok, kakak memang suka citer aksi ni hehehe

    ReplyDelete
  11. sob2.. ak x tgk lg citer nih..
    adoi nk tgk aaron ajiz ku y encem tuh ...

    ReplyDelete
  12. jeles okey masa tgk movie tu
    muka aaron aziz flawless gila
    rasa mcm nak beli loreal ja lps tu
    hahaha

    ReplyDelete
  13. tak minat aaron aziz.. minat ashraf muslim.. hehehehe..

    ReplyDelete
  14. bape kali dah tengok. huhu. setuju ngn ezad skytech. tak nampak fake sgt gaduh mcm cerita melayu yg lain. bunyi lebih. haha

    ReplyDelete
  15. tak tengok lagi, tunggu sape2 downloadkan je..hee

    ReplyDelete
  16. best citanya.sampai ayat shark da bosan dengar dak2 ni tiru

    ReplyDelete
  17. wah,jambu bergaduh?hhahah,,arron cutey

    ReplyDelete
  18. haha.. yana lgsung x suka cara diorg gaduh. Adi putra kaku tol. haha

    ReplyDelete
  19. serius dalam bergaduh tu pon dia still nampak cool tau..hehehhe..:)

    ReplyDelete
  20. dy lawan cam guna cara muay thai kan..perasan tak??hee~

    ReplyDelete
  21. laaa suspen betul.....

    i ingat seth i kena tumbuk tadi... risau i..hehehe :p

    ReplyDelete
  22. ala2 ong bak kot style gadoh dlm KL gangster..
    serius aku suka :)

    ReplyDelete
  23. chehhh ingtkan gaduh ngan bini kaaaa hahaha (xtgok lagi =3)

    ReplyDelete
  24. i love seth tan..**pengsan..hehehe..salam syawal

    ReplyDelete
  25. dah tgk,best cite ni hehe

    ReplyDelete
  26. 4 kali untuk 4 hari berturut2 tgk...suke tgk lawan2...lg pun xde plot cintan cintun..tue yg suke tue..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...