Entry terbaru

Spontaneous Thursday: I FOLLOW U, U FOLLOW I



HAHA, aku buat tweet ni, korang jangan rasa semak pulak..
pernah dengar tak seperti tajuk diatas? bukan apa, aku tengok ramai blogger yg dah kononnya top2 asyik dok kutuk "tajuk diatas" bagi aku, tak payah lah nak kutuk sangat, kau naik pun sebab siapa?sebab diorang jugak kan? just show some support to them la.. tidak ada salahnya benda tu.. dari follower lah kau dapat loyal readers, kalau tak de follower tak ada siapa pun nak baca :p

p/s: tak yah kutuk2 tak yah gaduh2.. kite enjoy! hehehe :)


32 Comments
Tweets
Comments

32 Comments:

  1. yup, agreed !
    kita enjoyyy !
    hihii :D

    ReplyDelete
  2. haha, bukan kutuk, tapi taknak dunia blog just ada follower ramai semata-mata.

    dah baca keroro punya troll pasal ni?

    konsep ni memang tak salah, tapi ada caranya =)

    http://platunkhaz.blogspot.com/2011/08/plan-no-449-follow-you-follow-me-back.html

    ReplyDelete
  3. yahoo
    jom kte enjoy
    nak p klcc :D

    ReplyDelete
  4. huhu selalu nampak entry cmni. hehe

    ReplyDelete
  5. ye,,saya tak kisah pon pasal ni jugak..:)

    yang penting jangan follow terus tak datang lagi..:)

    ReplyDelete
  6. betol...!! betol...!! betol...!! (^_^) polow je lah.. bkn susah pun.. x pki duit pn.. FOC jer

    ReplyDelete
  7. btol, btol, btol..sy sokong bobo...mula2 buat blog sume pun dok kejar followers..bila dh glamour mulala kata tak penting pun ada followers....

    ReplyDelete
  8. jgn gaduh2..
    tngok kami dtg pon dgn senyuman ke blog iMBobo yg dah beriban2 follower... tahniah ye...

    ReplyDelete
  9. haha.. tol.. ara ta da tweet..

    ReplyDelete
  10. sgt sgt sgt sgt sgt setuju.
    ade yg duk kata UFI-IFU ni utk blogger yg takde maruah la, kene pakai ayat "pengampu" baru boleh UFI-IFU la, itu la, ini la...mostly yg dah ramai followers la...hahaha...

    i like la entry ni...muah kat entry ni...

    ihiks!

    Acapsuur (>,<)

    ReplyDelete
  11. Aku sayang baby blogger! >_<

    ReplyDelete
  12. yg tu kalo msing2 stuju xpe..win2 situation..tp kalo mcm yg mndesak,seksa jgak tuh,,huhu

    ReplyDelete
  13. hehe terasalah pulak. teringat ada sekali tu terbuat entry psl benda ni. sebenarnya sy xkesah nak follow balik, tapi jgn memaksa sgt.kdg2 ada sesetengah yg dok memaksa. hehe tapi sekarang mls nak ckp bnyak, follow aje.

    ReplyDelete
  14. oh yeahhh..btul2, pe slh nyer kter pn follow2 jgak kn...hehe..sharing is caring.. =)

    ReplyDelete
  15. hhehe..mekasih sb follow kb :)

    ReplyDelete
  16. setuju! tanpa followers dan pembaca setia, siapalah blogger kan :D

    ReplyDelete
  17. yg penting komen..hahahah

    ReplyDelete
  18. blogger yg bajet top pun ramai gak yg post entry mcm ni..hahaha

    apapun, i sokong u, u sokong i ea?xD

    ReplyDelete
  19. yep...ak sokong tapi jgn jadik silent readers,..uh yeh..best terjah sini hahah

    ReplyDelete
  20. betul2..stuju dgn iM..both penting kan..:)

    ReplyDelete
  21. aq tak kesah sebenarnya pasal ni..tu hak diorang..kalau rasa macam best je nak follow blog tu..aq follow je..hee..

    ReplyDelete
  22. btol iMBobo..jgn r kite lupe cmne tym mula2 nk naek dlu.

    jgn bile dh top, newbie2 ske join segmen pun kna sound, siap wat entri khas kutuk2 segmen yg ade kaitan tambah follower.

    dh top, jgn dengki org lain..

    ReplyDelete
  23. betul3! sokong sgt. :)

    ReplyDelete
  24. saya setuju sangat..hehe.. betul tue.. tanpa folower sape nk baca entry kita an... bukan baca ja..komen lagik.

    ReplyDelete
  25. sy okey je kalo org ckp cmtu..sy suka follow & difollow..hehe
    sy lg suka kalo org yg follow sy tu bgtau or ingatkan sy yg dia dh follow sy, at least dia remind kan sy, sebab kdg2 terlepas pandang kt kotak followers tu..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...