Entry terbaru

Spontaneous Thursday: Liverpool tewaskan Arsenal



Liverpool akan tewaskan Arsenal dengan mudah sabtu ni hehe..
aku rasa-rasa dalam 3-1 hehe HJ mesti geram tgk entry ni hahaha.. jom pergi Emirates Stadium :)

p/s: teka teki, lipas kalau gelak macam mana? ada 2 jawapan..siapa dpt jawab paling pantas dan betul diruangan komen ni aku review blog die mlm ni hehe :) 

clue: * jawapan ada pada sebuah blog yg buat wordless wednesday semalam.

25 Comments
Tweets
Comments

25 Comments:

  1. haha x pasti lg.. kene tgk dulu match :D

    ReplyDelete
  2. hehe...tak mengapa musuhku..kita tengok sabtu ni..kah3

    ReplyDelete
  3. haha..elok la uh..saye tak sokong mane2 benci dua pasukan ni..hahha..penah skali saye betekak ngan tunang pasal liberfool,,...hahahah...jgn mara bro..>_<

    ReplyDelete
  4. imbobo..aku terpaksa tag ko untuk satu contest.haha

    ReplyDelete
  5. ahaha , lipas gelak jugak ke ? XD

    ReplyDelete
  6. arsenal.arsenal!!!

    hahaha.xpenah nmpk lipas syum..lipas ada gigi ker? hehe

    ReplyDelete
  7. uiks... nak kena g jenguk semua blog yg buat WW nie....

    ReplyDelete
  8. ohmaiii. macam mana lipas gelak. aduhainye haha

    ReplyDelete
  9. peh..haha..
    okei kiter tgok,
    sabtuu ni eeeeeeeeeaaa...
    tunggggguu kalau salah kiter gelak kuat2 mcm lipas tuu..hahhahaha :P

    ReplyDelete
  10. he he he... H.J memang dah gerun sebab xde sape nak diharap kan...

    ReplyDelete
  11. hye..follow back okeh..i have foolow u just now.win~~~

    ReplyDelete
  12. hahahaha... no komen.. aq tetap disisi MU.. muahahaha..

    ReplyDelete
  13. jap2 ak kne usha dlu cm ne lipas gelak hahahaha

    ReplyDelete
  14. dah ade yg menjawab ke? lipas kalau gelak, macam pelik lah. huhu.. yana pon tak tahu.. cepat sikit bagi jawapan ye. :P

    ReplyDelete
  15. sy Arsenal..xpa2 arsenal low profile..harap2 liverpool xmkn nasi bngkus la ye..haha..

    lipas gelak macam kucing..haha..blh ke??

    ReplyDelete
  16. CAYA la Liverpool baby ku ! HAHA, walaupon si tores bercekak dah blah, tapi ttp maju jaya woooo, ! Love Liverpool forever ever and ever, . hehehehe :p

    ReplyDelete
  17. yeah..go2 liverpool..tapi bukan ke selalu je liverpool kalah ngan arsenal?hihi

    lipas boleh ke gelak? kalau die gelak kite pengsan kot..hehe

    ReplyDelete
  18. kalah ke? huhuhu.. kesian kesian. takpe2, usaha tangga kejayaan, cakap macam tu dekat Arsenal ye :)

    http://aylliarimasiprincess.blogspot.com

    ReplyDelete
  19. hehe lipas gelak mcm ni

    http://peachippo.blogspot.com/2011/08/khamis-yang-spontan6-tak-paham_17.html

    hahahaha

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...