Entry terbaru

Spontaneous Thursday: Ok tak macam ni?



Salam. Khamis yg spontan kan.
Aku terfikir malam tadi, macam mana kalau blogger semua update blog macam update facebook or twitter? ala, yg setiap minit ada je update baru tu.. macam mana lah agaknya kan?
*mesti rasa semak gile* 



26 Comments
Tweets
Comments

26 Comments:

  1. hah!! tw x pe abang... mne nk reply komen nk wat entry lagi... ish3... pape pon fb x sme ngn blog.. =)

    ReplyDelete
  2. memang menyemak jer entry dekat dashboard kan...=D terus tak menyempat nak usha satu satu =D

    ReplyDelete
  3. rase meluat dgn blogger. hahah bkn meluat dgn blog tp blogger. tkya nk ye2 la kan update tiap saat cm kt fB tu. baik lyn fB jerk. kui3.. :p

    ReplyDelete
  4. err. payah jugak nak bukak blog 1 1 macam tu. skrg ni pon yana merangkak2 lagi nak blogwalking. huhu.

    ReplyDelete
  5. meletop dashboard tu..haha

    bro ni template yg agak ok la..x sempat cuba..

    http://btemplates.com/2011/blogger-template-maximum-black/
    http://btemplates.com/2011/blogger-template-blue-and-grey/
    http://btemplates.com/2011/blogger-template-businesstrip/

    try la main2 dengan template tu..hehe

    ReplyDelete
  6. syuzi takde fb so update blog jo lah... :D

    ReplyDelete
  7. IMbobo try la wt cmtu .. :P

    ReplyDelete
  8. agak la. entry pun kurang berkualiti kot sebab semua nak berlumba-lumba post. jadinya nanti pendek-pendek macam status. KOTT. hii.

    ReplyDelete
  9. wahh..semak gak kot.haha..tp kalo ade org jenis cmtu.nak bt cne.idea mencurah2 cam air paip..xleh slhkn die gak an:D

    weee =)

    ReplyDelete
  10. thu xpe!!!agpown mna la ada idea nk post netry stiap saat :D

    ReplyDelete
  11. bkn stakat semak.. readers n writers nye skali akn pening2 lalat., hehe~

    ReplyDelete
  12. ish.....xlah....yg x best abaikan...yg best dbc... kn2.. :P

    ReplyDelete
  13. sehari mesti perpuluh entri tu iM...perghh..tak semak ke..hee~

    ReplyDelete
  14. uikk..perasan sesuatu perubahan yg drastik diblOg bObO~~hehe

    ReplyDelete
  15. haha..bobo la macam tu..siang tak datang, malam datang bercambah entry..kah3

    ikut suke kamu la, takde sape boleh halang..hihi

    ReplyDelete
  16. Kini update blog seminggu sekali atau dua kali sahaja :)

    Entri Terkini:
    Baru Dua Tahun Usia Blog Aku. Baru Dua Kali Tukar Header Blog

    ReplyDelete
  17. blog aku, aku punya pasal la.

    haha, tu jawapan diorang kot XD

    ReplyDelete
  18. hehe feyqa akan buka jee tp yg best feyqa komen lah kui3

    ReplyDelete
  19. btol3!! ahh penoh dashbod ngan entry dye je..tak mnyempat kite nk bce entry org laen..hahaha

    ReplyDelete
  20. haha.rasa semak sangt n mencuakkan.. kat fb yana suka update sttus..haha

    ReplyDelete
  21. xbole2...nanti entry dah takde kualiti...heheheh..imbobo cam ade niat nak buat nampak?hehhe

    ReplyDelete
  22. nnt blog pun akan jadi bosan mcm FB..

    ReplyDelete
  23. haha...byk sgt idea kot....setiap mse update....haha...kdg2 nk bce pn da mls...cri pn story yg pndek2...haha

    ReplyDelete
  24. tak sempat nk baca & komen entri la jwbnya huhu..at least 3 kali update..pagi petang malam

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...