Entry terbaru

Ummi 1st Lucky Draw



Jom kengkawan kita join 1st Lucky Draw Ummi ni.. kalau bernasib baik boleh dapat Mini Hanphone Strap Angry Bird hanya untuk 6 blogger bertuah je hehe.. bonus! tshirt Angry Bird utk siapa yg tag paling banyak! tapi tak tahu lah saiz apa hehe.. kalau nak join klik je pada banner @ SINI ye.. Goodluck korang! :)

Tag:


15 Comments
Tweets
Comments

15 Comments:

  1. 'kalai' nk join? hehe typo


    gud luck IMBobo :)

    ReplyDelete
  2. ah haaa ... gud luck!

    ReplyDelete
  3. selamat hari raya, maaf zahir dan batin. take care sepanjang cuti raya nnt ye

    ReplyDelete
  4. Wah sempat lagi buat lucky draw nak raya ni..org len sibuk wat lemang ni..hehehe
    Kawasan speed trap polis

    ReplyDelete
  5. thanks iMBobo !!! sudi join...
    saiz...umi pun taktau lagi..hehe
    sbb tak beli lagi...

    gudluck :D

    ReplyDelete
  6. Nice entri... Salam idulfitri, maaf zahir dan batin yer... dari Santri Nurul Iman..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...