Entry terbaru

Wordless Wednesday : Sedang Exam! Shhhh!!!



p/s: jangan harap la dapat tiru! hahaha

26 Comments
Tweets
Comments

26 Comments:

  1. hehehehehe kelakar pun ada!

    ReplyDelete
  2. kalo wt cm ni la gerenti xle nk tiru...hahaha~

    ReplyDelete
  3. aha..memang tak juling la mata.

    ReplyDelete
  4. ahahahah ni punya picture tak leh blahh lawak bai~~

    ReplyDelete
  5. uih... ganas exam ni... hahahaha..

    ReplyDelete
  6. terbaek. kalau mcm ni kebarangkalian meniru kurang.. xcpt meniru guna mulut kan.. ehe

    ReplyDelete
  7. HAHAHAHA..siyes nak gelak~~

    ReplyDelete
  8. haha .. klako nye ..
    de ke yg wat cmni .? :P

    ReplyDelete
  9. wahahahaha, siapa cikgu nye? boleh bg anugerah khas ni kui3

    ReplyDelete
  10. haha. mane jumpe pic ni. tak dpt b'nafas lah kalo 3 jam macam ni. :D

    ReplyDelete
  11. memang komfem x bleh nak tru.. kan??? keh2... bagus sistem macam tu..:)

    ReplyDelete
  12. amboi..teruk nyer..ade ke cm 2.. ni exam or time tido? zzzzzz

    ReplyDelete
  13. hahahaa zalimnya..kes dah teruk ni..parahhhh

    ReplyDelete
  14. huhuhu..buang lubang dekat kotak tu aci tak?

    ReplyDelete
  15. hik3...ni knpem awak selalu meniru kan???

    ReplyDelete
  16. Sangat bagus cara macam ni.

    Nanti nak try kat anak2 murid laaaa...sure kecoh mak bapak dorang mai serang sekolah!!hahahhaha

    ReplyDelete
  17. Hahahaha, mmg tak boleh tiru la klau mcm ni XD

    ReplyDelete
  18. hahahha..kejam tol cikgunya

    ReplyDelete
  19. hak3 mlu dowh nk amik exm dlm keadaan cm tuh....

    ReplyDelete
  20. kalau gini lah gayanya, memang tak penuh lah IPTA and IPTS kat malaysia ni..ye dak??

    ReplyDelete
  21. wahahahahaha ahahaahahhahaah.... ni mesti sblm ni dorg asik meniru je.. last2 cikgu buat camtu.. ekekekek..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...