Entry terbaru

Segmen : Ucapan Selamat Hari Raya



Selamat Hari Raya dan Maaf Zahir Batin pada semua teman-teman blogger iMBobo, semoga korang semua sentiasa ceria dan bahagia dalam bulan syawal ni, makan kuih tu nanti jangan lupa kat iMBobo ye <---- ayat macam dalam kad raya dulu-dulu :) 

Ni segmen Bro Ahmad tau, jom lah join SINI kalau nak sampaikan salam dari perantauan pun boleh hehe..

Freebies: e-card dari Cik Purple

Ikhlas dari iMBobo
:)


35 Comments
Tweets
Comments

35 Comments:

  1. aku nak biskut raya jiran..

    ReplyDelete
  2. best nyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  3. salah eja freebies tu imbobo! haha. gurau2



    selamat ari raya maaf zahir batin!

    ReplyDelete
  4. sedar tak sedar,,raya minggu depan je kan,,grrrrr...

    xde pape persediaan pon =[

    selamat menyambut lebaran =]

    ReplyDelete
  5. HJ: nak ke?meh ar dtg umah hehe

    bunbun: haha dah betulkan, nasib baik tegur hahaha malun je den :)

    fiq: buat persediaan last minute ke?hehe persediaan mental yg penting :)

    ReplyDelete
  6. salam lebaran...camno prepararation..ada gempak??

    ReplyDelete
  7. CZ: biasa2 je, bju je belum beli hehe

    ReplyDelete
  8. xde persediaan pom, baju raya pon tak de beli,hahah

    ReplyDelete
  9. ok. noted.. tak lupa punye. heee.. ^^

    p/s : doodle baru.. fewittt!! :P

    ReplyDelete
  10. pejam celik pejam celik dah nk dekat raya sangat rupanya.

    ReplyDelete
  11. selamat hari raye abg bobo... =) rajin abg msk segmen kn... npe nieza x serajin abg.. hehehe

    ReplyDelete
  12. pin.. pin..
    Selamat Hari Raya imBobo!!

    ReplyDelete
  13. yeah..raya.... tp jgn lupa mlm lailatulqadar bermula saat ini..semoga amalan kita penoh keberkatan..amin

    ReplyDelete
  14. masa budak2 lu siap ada pecah kaca pecah gelas lagi kan?
    hehehe...

    ReplyDelete
  15. terima kasih imbobo, salam syawal dan minta ampun maaf zahir dan batin

    ReplyDelete
  16. yana: hehe tu comel x?haha

    fyzal: lg 5 hari :)

    nieza: selamat menyambut syawal! :)
    jom lah join skali..hehe

    pujangga: salam idulfitri! :)

    yumida: hehe tak lupa, lg beberapa malam je ni.. :)

    Liyana Zahim: selamat menyambut hari raya! :)

    fieha: salam aidilfitri :D

    anisalya: haha a'ah ayat tu pun ade..

    Bro Ahmad: sama2 lah kita ye.. salam aidilfitri maaf zahir dan batin :)

    ReplyDelete
  17. slamat hari raya!..nk duet..hehe

    bro..jrang online nmpk..hehe

    ReplyDelete
  18. selamat hari raya juga

    maaf andai ada yg terkasar selama berblog

    ReplyDelete
  19. Salam Aidilfitri imbobo yg sweet...

    ReplyDelete
  20. semangat nk raya nmpk hehe,ape pun selamat hr raya IMBobo :)

    ReplyDelete
  21. slamat hari raye imbobo.hehe
    =)

    ReplyDelete
  22. cikgu ucap selamat hari raya kt cni la yea...heheh...
    selamat raya...nak duit raya... =,=

    ReplyDelete
  23. samat hari raya bobobobobob . make sure duit raya kaler pepel tawww xD

    ReplyDelete
  24. hey jiran,,nak kuih raya sebalang. hehe :)

    ReplyDelete
  25. Selamat Hari Raye jugak (~_^) .. waaaaaaa... sedih giler ramadhan dah nak abih... (T_T)

    ReplyDelete
  26. Selamat hari raya bobo...kalau sudi, ambiklah kad raya yerrr hehe

    ReplyDelete
  27. salam lebaran.

    ada jugak bingkisan utk tuan blog ni. pls check:

    http://sha-myheart.blogspot.com/2011/08/kad-raya-digital-untuk-teman-bloggers.html

    ReplyDelete
  28. selamat hari raya !

    kim lah sikit wet raya taun ni.. hikhik ^^

    ReplyDelete
  29. selamat hari raya bobo..!!

    semoga raya kali ni lebih meriah & bermakna... maaf zahir dan batin yek...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...