Entry terbaru

2nd GiveAway by LyssaSecret



Lama nau rasanya tak join GA. Thanks to jiran, Si Murai yang suka tag aku benda-benda macam ni, memang baik hati betul hehe. Aku saja join ni, korang nak join sekali klik pada banner @ SINI ye. 

Ni Top blogger ni, aku tengok blog dia baru teringat dia tutor blog.. kalau korang nak hias-hias blog korang kasi bunga-bunga ke, lip lap lip lap ke, korang tanya lah dia hehe.. 

Date line: 10 September 2011

Tag:

8 Comments
Tweets
Comments

8 Comments:

  1. owhh lyssa buat GA..
    masyeh tag cik ana..
    nti cik ana join skali..hehe

    ReplyDelete
  2. imbobo...thanks yer tag saya... insyaAllah kalau sempat saya join... hehheh..:)

    ReplyDelete
  3. huih lambat bebonar join.. hehehe

    ReplyDelete
  4. anamizu: join jgn tak join hehe

    yumida: thanks! :)

    PB: insyaAllah :)

    ReplyDelete
  5. Fathiah: thanks! :)

    faridah: haha date line pun lmbt lagi :P

    ReplyDelete
  6. top blogger tu, blog dia comel2 :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...